כללי רעיונות שיכנוע ללמוד עיצוב גרפי????

• הוסף לסימניות
חברים!
יש לי קרוב משפחה שרוצה ללמוד עיצוב גרפי אני המלצתי לי על פרוג כיון שגם אני למדתי שם והייתי מאוד מרוצה. אבל זה לא העניין.
העניין הוא שהוא טוען שבשביל להיכנס לשוק העבודה צריך נסיון לפחות של שנתיים אז הטענה שלו היא: מה אני אלמד ישקיע כמה אלפים טובים ובסוף לך תדע אם אני אכסה את ההשקעה ומתי
תנו לי רעיונות לשכנע אותו ללכת ללמוד יש לי אינטרס שהוא ילמד (בפרוג) כי הוא בחור מוכשר שיש לו את הכלים לזה. הוא גם רוצה אבל אני צריך לשכנע אותו מה אתם אומרים???
תודה מראש למגיבים!

• הוסף לסימניות
אולי הוא יכול לקבל סבסוד מקמ"ח אז ההשקה כבר ירד לחצי וכו'

• הוסף לסימניות
יש איזה מבצע בפרוג של חבר מביא חבר? ;)

• הוסף לסימניות
אני כבר במהלך הקורס כיסיתי הכל

• הוסף לסימניות
אם הוא רציני ויודע לעבוד - הוא יכסה את ההשקעה יותר מהר ממה שהוא חושב, בעז"ה.
לא צריך שנתיים נסיון, צריך לקפוץ למים ולהתחיל לשחות.
אם הוא רוצה - אז לחכות עוד שנה או חמש שנים בטח לא יקדם אותו.
כמעט בכל מקצוע רוכשים נסיון עם הזמן ומשתפרים ללא הפסקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טקסט;1127429:
חברים!
יש לי קרוב משפחה שרוצה ללמוד עיצוב גרפי אני המלצתי לי על פרוג כיון שגם אני למדתי שם והייתי מאוד מרוצה. אבל זה לא העניין.
העניין הוא שהוא טוען שבשביל להיכנס לשוק העבודה צריך נסיון לפחות של שנתיים אז הטענה שלו היא: מה אני אלמד ישקיע כמה אלפים טובים ובסוף לך תדע אם אני אכסה את ההשקעה ומתי
תנו לי רעיונות לשכנע אותו ללכת ללמוד יש לי אינטרס שהוא ילמד (בפרוג) כי הוא בחור מוכשר שיש לו את הכלים לזה. הוא גם רוצה אבל אני צריך לשכנע אותו מה אתם אומרים???
תודה מראש למגיבים!

לא הבנתי, הוא רוצה או לא?

• הוסף לסימניות
חיים עורך מבחני התאמה לפני הכניסה ללימודים, אין לו מה להפסיד מלבוא לשם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1127827:
אם הוא רציני ויודע לעבוד - הוא יכסה את ההשקעה יותר מהר ממה שהוא חושב, בעז"ה.
לא צריך שנתיים נסיון, צריך לקפוץ למים ולהתחיל לשחות.
אם הוא רוצה - אז לחכות עוד שנה או חמש שנים בטח לא יקדם אותו.
כמעט בכל מקצוע רוכשים נסיון עם הזמן ומשתפרים ללא הפסקה

זה בדיוק הנקודה שצריכה שכנוע כי הוא טוען וגם אני קצת מסכים איתו שיש כל כך הרבה בתחום הזה ובשביל למצוא עבודה צריך נסיון גדול ובלי נסיון אין לו מקום בשום מקום
זאת המציאות שאי אפשר להתכחש איתה!

• הוסף לסימניות
לא נכון.
תכלס - מי שמצליח זה מי שיודע לשווק את עצמו (בשביל להיות עצמאי)
ואם הוא רוצה להגיע למשרד פרסום - הא צריך להיות מעולה, ובהחלט עם נסיון. צודק.

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי לוקחת אחריות לשכנע בנ"א ללמוד את המקצוע.
אני ב"ה ממנתי לעצמי את הלימודים תוך פחות משנה,
אבל יש רבים וטובים שלא מוצאים עבודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י blueberry;1128174:
אני לא הייתי לוקחת אחריות לשכנע בנ"א ללמוד את המקצוע.
אני ב"ה ממנתי לעצמי את הלימודים תוך פחות משנה,
אבל יש רבים וטובים שלא מוצאים עבודה.

העניין הוא: שהחבר אוהב את התחום ויש לו כישרון רק הוא מפחד ללכת להשקיע זמן (יותר משנה) וכסף ובסוף לך תדע אם יהיה לו עבודה כי כמו שהדגשתי כל מקום עבודה מבקשים נסיון של שנתיים לפחות!

• הוסף לסימניות
מצטערת, אני הייתי עונה: לא רוצה, לא צריך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה