רעיונות של מורות, ע"ח האמהות האומללות

• פותח הנושא TIP X
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מורתה של בתי (א') מבקשת מאמהות מתנדבות לבוא ולמסור בכיתה על בין אדם לחברו. כמובן שלא חייבים אך כיצד זה ניתן לכבות את זוג היהלומים הבורקים אלי מתוך עיניה של בתי בספרה לי זאת?
אשר על כן ולאחר שהוגעתי את מוחי הצחיח ומאום לא דגתי הימנו, אבקש את עזרת הפורום הכה מתאים - יש לכם רעיון לסיפור/ הפעלה/ משחק/ משהו לכתה א' בנושא זה?
תודה בשמי, בשמה, בשם המורה, והחברות.

• הוסף לסימניות
יש לך כושר רטורי? אנסה לחפש לך סיפור מוצלח.
אני מקווה שהיא לא מתכוונת לפעילות!!!
המורה של שכנותי הקטנות גם ממש לא מתחשבת.
כל יומיים הן מופיעות בהתרגשות עם מחברת אחרת שהמורה אמרה שצריך לצייר בה משהו,
מה היא חושבת לעצמה?!
(הן הסבירו לי שהן אמרו לה שיש להן שכנה-ציירת, ומאז שיעורי הבית פורחים ועולים!)

• הוסף לסימניות
קחי את השיר בואו ונאהב אהבת חינם של יהודים הם בני מלכים, למדי את הילדות, הסבירי את המילים ואת חשיבותה של אהבת חינם שבזכותה יבנה המקדש.
אם אין לך את השיר יתכן שאוכל להעלות לך.

בהצלחה
חני

• הוסף לסימניות
אפשר גם להשתמש בסיפור: :מדוע עלי העץ כחולים..."(סיפור מדהים ומתאים לגיל)
ואח"כ לערוך פעילות עם צבעים משהו שכל אחד מכינה אבל לא לעצמה אלא לחברתה לשולחן.
אם תרצי אשמח לעזור.

• הוסף לסימניות
תודה!! איזה בין אדם לחברו!!
שירים לא מתאים לי ללמד. סיפור- אשמח אם תמצאי לי, שירי,
וצל- מאד נשמע לי מה שכתבת. תוכלי לפרט יותר?
אשמח אם תמשיכו להציע.

• הוסף לסימניות
אפשר להתמקד ב"שנראה כל אחד מעלת חברינו" - לכל אחת יש מעלה יחודית רק לה. ואז לעשות פעילות בפלסטלינה: כל בת מקבלת שם של חברה (באופן אקראי), וחושבת על מעלה מיוחדת שיש בה (אפשר לעשות קודם רשימת מעלות בעזרת הבנות ע"ג הלוח: מסודרת, נקיה, מתפללת יפה, מקשיבה, בעלת חסד, וכד')
הבנות מבטאות את המעלה ע"י הפלסטלינה, ויוצרות ממנה משהו שמסמל את התכונה הטובה שבחברה כגון: מתפללת יפה - צורת סידור, בעלת חסד - צורת לב וכו' הן מוסיפות כמה מילים חמות ע"ג דף יפה ומגישות לחברתן.
פעילות מוצלחת מאד (גם בגילאים גבוהים יותר).

• הוסף לסימניות
שלחתי באישי,
אם אי פעם עוד אמא תזדקק לעזרה זו היא מוזמנת לפנות בשמחה. (:

• הוסף לסימניות
אף אני באותה סירה

נכתב ע"י pr;786540:
שלחתי באישי,
אם אי פעם עוד אמא תזדקק לעזרה זו היא מוזמנת לפנות בשמחה. (:

בתי בכתה בקשה סיפור לאותו נושא
והבאתי את הסיפור עם הגר"ע אייגר שחלץ את גרביו ביום חורפי גשום ונתן אותם לעגלון

• הוסף לסימניות
ואז לעשות פעילות בפלסטלינה: כל בת מקבלת שם של חברה
עבודה בפלסטלינה - נראה שאת "נוקמת" במורה בחזרה...

• הוסף לסימניות
טוב, עשיתי שילוב של הצעות שהועלו פה.
הכל היה שווה בשביל לראות את האושר של בתי כשהגעתי, וכשמסרתי, וכשנסעתי איתה בחזור בהסעה...
תודה לכולכן!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;786350:
יש לך כושר רטורי? אנסה לחפש לך סיפור מוצלח.
אני מקווה שהיא לא מתכוונת לפעילות!!!
המורה של שכנותי הקטנות גם ממש לא מתחשבת.
כל יומיים הן מופיעות בהתרגשות עם מחברת אחרת שהמורה אמרה שצריך לצייר בה משהו,
מה היא חושבת לעצמה?!
(הן הסבירו לי שהן אמרו לה שיש להן שכנה-ציירת, ומאז שיעורי הבית פורחים ועולים!)

בכנות, מזלך שאת לא שכנה שלי. (יותר נכון של בנותי ומחברותיהן...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה