כללי רעיונות

• הוסף לסימניות
הבו רעיונות למשלוח שנה טובה לסבים לקראת השנה הבעל'ט

• הוסף לסימניות
הקפצה!

• הוסף לסימניות
בחופש היה לסבא וסבתא שלי יום נישואין,
דודה שלי קנתה באיזה חנות בבני ברק (לא זוכרת איזה, משהו של מתנות וכו') אלבום כזה עם דפים עבים מקרטון - 8 דפים.
בכל דף אפשר להקליט בו מה שרוצים במשך 57 שניות. וכשפותחים את הדף, שמועים את זה.
זה פשוט חמוד.
בכל דף משפחה אחרת הדביקה תמונות של כל הילדים והקליטה ברכה קצרה במנגינה.
איך הם התרגשו לקבל את זה והיו בהלם!!!!!!!!
הבעיה שאי אפשר לפתוח את זה בראש השנה.:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;844927:
בחופש היה לסבא וסבתא שלי יום נישואין,
דודה שלי קנתה באיזה חנות בבני ברק (לא זוכרת איזה, משהו של מתנות וכו') אלבום כזה עם דפים עבים מקרטון - 8 דפים.
בכל דף אפשר להקליט בו מה שרוצים במשך 57 שניות. וכשפותחים את הדף, שמועים את זה.
זה פשוט חמוד.
בכל דף משפחה אחרת הדביקה תמונות של כל הילדים והקליטה ברכה קצרה במנגינה.
איך הם התרגשו לקבל את זה והיו בהלם!!!!!!!!
הבעיה שאי אפשר לפתוח את זה בראש השנה.:(

יו, זה משו ממש מענין. איפה קנו את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמשונית;844930:
יו, זה משו ממש מענין. איפה קנו את זה?

אני לא זוכרת בדיוק.
אם תעלו שמות של חנויות למזכרות בבני ברק, אולי אני אזכר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה