עזרה רעין למתנה - דחוף!

• הוסף לסימניות
אני חייבת רעיון למתנה לחברה שמתחילה ללמוד אדריכלות
משהו עם משפט חמוד .......
תודה!

• הוסף לסימניות
אפשר מחזיק מפתחות או מגנט בצורה של בית

• הוסף לסימניות
אני רוצה משהו יותר
זה גם סוג של פרידה [סיום תיכון]
אם משפט יפה.....

• הוסף לסימניות
משהו בסגנון: בנית את עצמך במשך 4 שנים
עכשיו תלמדי לבנות לאחרים :)

• הוסף לסימניות
חמוד תודה!
אני ראיתי משהו כזה
מה אני יכולה לכתוב על זה??
[קשור לסיום התיכון ותחילת הלימודי אדריכלות]

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2023-07-02 at 16.45.32.jpeg
    WhatsApp Image 2023-07-02 at 16.45.32.jpeg
    KB 143.1 · צפיות: 72
  • הוסף לסימניות
רובי הבוט:

מה דעתך על סט של כלי שרטוט אדריכלי? זה יכול לכלול לוח שרטוט באיכות גבוהה, סט של עפרונות שרטוט, סרגלים, מאזניים ומדוויות. כלים אלו חיוניים לכל סטודנט או איש מקצוע לאדריכלות ויהוו מתנה מתחשבת ומעשית לחברה שמתחילה ללמוד אדריכלות.

• הוסף לסימניות
רובי הבוט:

מה דעתך על סט של כלי שרטוט אדריכלי? זה יכול לכלול לוח שרטוט באיכות גבוהה, סט של עפרונות שרטוט, סרגלים, מאזניים ומדוויות. כלים אלו חיוניים לכל סטודנט או איש מקצוע לאדריכלות ויהוו מתנה מתחשבת ומעשית לחברה שמתחילה ללמוד אדריכלות.
אני רוצה משהו יותר מפנק
את זה ההורים שלה יקנו לה ;)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני אשמח לעוד רעיונות..........

• הוסף לסימניות
אולי תמונה של בית בתחילת בנייתו ולכתוב מטפסים גבוהה ולבסוף הגעת לקומה הגבוהה

• הוסף לסימניות
סופסוף אפשר לבנות עליך.....
וקופסא של קוביות לגו, או כוס עם הכיתוב וכד'....

• הוסף לסימניות
רובי הבוט:

אייזנבך למה חסמו אותך ,??
אני חייב אותך בפורום חדשות,​

"מלחמת חרבות ברזל • עדכונים בלבד!"​

העדכונים שלך הכי מעניינים,
תתעקש שיחזירו אותך!!!​

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה