כללי רענון זיכרון למי ששכחה

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג איך עושים בלידים אוטומטיים באילוס'? פשוט שכחתי:confused:

• הוסף לסימניות
אם זה בעת פתיחת מסמך חדש אז בתחתית תיבת הדושיח יש לך שדה של בליד. ואם זה כבר במסמך קיים, את עומדת על כלי החץ השחור ויש לך בסרגל השליטה כפתור document setup. שם בפנים יש שוב אפשרות להגדרת בליד.

• הוסף לסימניות
איזו חבילה יש לך?
כי ב-CS3 אין אפשרות כזו.

• הוסף לסימניות
ואם אין לך אפשרות בכלל,
אז בייצוא או בהדפסה יש לך אפשרות להגדיר כנמה בליד הוא ייצא לך, או ידפיס לך...

• הוסף לסימניות
בcs3 זה בתפריט פייל, דוקומנט סטפ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;863178:

חחח... קשה לזהות את המילים באנגלית המסתתרות מתחת למילים העבריות... :)

• הוסף לסימניות
בס"ד
סליחה, פשוט רק עכשיו ראיתי,
אני עובדת בבית דפוס, ובזמני הפנוי מציצה פה
יש לנו cs4 ואני הולכת לבדוק מה יעבוד לי
תודה לכולם.

• הוסף לסימניות
אני מקוה שמישהו עוד יתייחס
כי הגעתי לדוקומנט סטפ וגם לבליד
אבל אני מגדירה לו והוא לא עושה כלום? למה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;863178:

?!

תעלה צילום של החלון.
כי אצלי משום מה זה לא נמצא. ובדקתי שוב לאחר ההודעה שלך.

• הוסף לסימניות
אין לי כבר cs3. אבל אני כמעט בטוחה. אך כשמעמידים זכרון על פני בדיקה שלך אז אני נסוגה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה