לנשים?בירושלים נפתחת קבוצה נפרדת בעוד כ3 שבועות.
הרישום דרך דגל התורה, תתקשרי לברר אם נשאר מקום
כןלנשים?
אני גם מעוניין לקבוצת גבריםבאופן כללי איך הולך רענון נהיגה? מבררת לגבר בבית שמש
דיברתי איתםדגל התורה מארגנים גם גברים, גם נשים. צריך לחכות שיצטברו מספיק אנשים כדי לפתוח קבוצה.
תתקשרו אליהם ותבקשו שירשמו אתכם למועד הקרוב שיפתח
(אפשר בינתיים לשלוח הודעה למשרד הרישוי שאתם מחכים לקבוצה נפרדת, ויאשרו לכם דחיה בתאריך האחרון לגשת לקורס)
כנראה התמלאה הקבוצה.דיברתי איתם
אין להם קבוצה לנשים בירושלים..
מוזררררררכנראה התמלאה הקבוצה.
אני נרדשמתי לפני שבועיים בערך ואמרו לי שנשארו מקומות בודדים ממש
דרך מי?בחדש שבוע שעבר היה מודעה שמארגנים קבוצה בבית שמש
לא יודעת זרקתי את העיתון היה שם במכתבים למערכתדרך מי?
יש לך פרטים?
איך שולחים הודעה למשרד הרישוי?(אפשר בינתיים לשלוח הודעה למשרד הרישוי שאתם מחכים לקבוצה נפרדת, ויאשרו לכם דחיה בתאריך האחרון לגשת לקורס)
אני לא יודעת.איך שולחים הודעה למשרד הרישוי?
הקפצהאני גם מעוניין לקבוצת גברים
אשמח שיתארגנו
לגברים ידוע שמתקשרים לדגל התורה והם מעדכנים כשמתארגנת קבוצה בהפרדה, הם שואלים איזה עיר וכתובת מייל ושולחים במייל את כל הפרטים שנפתחת קבוצה.הקפצה. מחפשת בבית שמש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //