דרוש מידע רעש מטורף כשהמכונה סוחטת

• הוסף לסימניות
יש לי מכונת כביסה 6 שנים.
יואו, לא זוכרת של איזה חברה.
בחודשים האחרונים בעת שמבצעת סחיטה היא משמיעה רעש נוראי
נשמע שמסוק מבצע נחיתת חרום אצלינו במרפסת שירות.
מישהו התנסה בדבר כזה?
כל הברור הזה נובע מרחמי על השכנים. אנחנו עוד איכשהו נסתדר...

• הוסף לסימניות
אם זה קונסטרוקטה זה מוכר, קרה לאחותי אחרי שנה.
היא הביאה טכנאי ואמר שעולה ממש יקר לתקן. זה לא בעיה המכונה פועלת מעולה גם ככה....

• הוסף לסימניות
זה יכול ליהות בעיה של לגרים ויכול ליהות שהשתחרר קפיץ.

• הוסף לסימניות
המיסבים שחוקים או שהלכו לגמרי. (לאגרים)
החלפת מיסיבים עולה 600-700 שקלים.

• הוסף לסימניות
המלצה על מכונה כלשהי טובה שתחזיק מעמד זמן ארוך יותר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי אישית זה קרה לפני כמה חודשים עם מכונה בת 7 שנים ואז היא התחילה לקצר
לכן קראנו לטכנאי והוא אמר שהתיקון יעלה בסביבות האלף ולכאורה אחרי שנה נצטרך עוד תיקון ובזה הדרך(זה שזה קיצר הייתה כתוצאה מהבעיה לא זוכרת בדיוק מה הייתה הבעיה)
אגב הוא אמר לנו שתוחלת החיים של המכונות היום זה בסביבות 7 שנים
קנינו מכונה חדשה וחזרנו לשקט

• הוסף לסימניות
מנסיון, יתכן שיש בעיה בבולמי זעזועים
טכנאי טוב יוכל לאתר את הבעיה בקלות וגם לא אמור להיות סיפור יקר

• הוסף לסימניות
קרה לי לפני כמה שנים, קראתי לטכנאי - הבורג שמחזיק את התוף השתחרר קצת.
מה שכן, הוא אמר שאם לא היינו מזמינים מיד - זה היה קורע את הגומיות סביב , כבר לא זוכרת בדיוק את ההגדרות המדויקות

אבל המכונה המשיכה לעבוד עוד כמה שנים טובות אח"כ

• הוסף לסימניות
כל מה שכתבו למעלה נכון

אבל זה גם יכול להיות יותר פשוט - -

אם הרגליים של המכונה (איפה שמכוונים ומייצבים) לא נעולים (יכול להיות מלא סיבות- בד"כ אם הזזתם את המכונה זה לא עומד טוב ולא מכוון)
זאת סיבה לרעש.

תנסו לייצב את המכונה חזרה (להכניס אצבעות למטה, להרגיש כמו גלגל מאוזן מעל הרגל של המכונה ולסובב עד שהוא מרגיש נעול ומהודק)

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
למה?
מכונה חדשה עולה הרבה יותר.
ומכונה יכולה לתפקד נהדר עוד שנים ארוכות עם לאגרים חדשים.
@y&m
אשמח שתשלחי לי הודעה פרטית, אני צריכה לשול אותך משהו. (ומחילה מפותחת האשכול שאני עושה את זה כאן)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה