סתם שאלה, למה אתם לא פונים לנציגים שלהם הצבעתם?
אההה בטח כי הם לא עוזרים, אז למה אתם מתלוננים,
מי שמבשל דייסה צריך לאכול אותה.
אי אפשר לבחור ולהצביע לנציגים שלא עושים דבר כי יודעים שתמיד תצביעו להם ואחר כך לבכות שהם לא עוזרים.
כמובן אין כוונה אליכם באופן אישי, ואני גם לא באמת יודע למי הצבעתם, הרעיון הוא שלצרינו הרבה בציבור שלנו אין שום סיבה שהנציגים יעזרו ויטפלו בתושבים אם הם יודעים שמקומם מובטח ואין עליו עוררין, וודאי על חשבון הזמן הזה הם יכולים לדאוג ולעזור לעצמם,
הכוונה היא שפניות לא עוזרות והנציגים ברובם (יש תמיד יוצאי דופן שעושים מלאכתם נאמנה) לא מעוניינים ולא מנסים לעזור, וודאי וודאי בבני ברק.
אצלכם זה בעיה הרבה יותר קלה כי אם יודעים מי השכן שמחזיק אפשר להתלונן עליוגם אצלנו בבני ברק סבל מכלב שנובח במהלך הלילה (כבר כמעט שנה)
איפה הם?אצלנו התרנגולים הפקר ולא שייכים לאף אחד ולכן אין מי שיטפל
דווקא קשורה מאוד לנושא...זה עובדה שלא קשורה לנושא...
אם יש לך דרך לעזור אז תודה אם לא אז לא
מברכים אותך בכל הברכות שבעולםאיפה הם?
אשמח לקחת אותם.
כבר ניסיתי שלחתי לכמה שהיו נראים לי קשוריםדווקא קשורה מאוד לנושא...
הייתי צריך עזרה מהעירייה, (לא משהו, ס"ה פינוי פסולת - דיברתי לקיר106 כמה פעמים וללא הועיל)
ואז נזכרתי במגנט שחילקו בתעמולת הבחירות עם הפרטים של חברי העירייה
התקשרתי לאחד מהם
שלחתי מיילים
ולא ייאמן!
הוא פשט דאג לפינוי הפסולת!!!
בקיצור כנסו לכאן, https://www.bnei-brak.muni.il/city/pages/moaza_members.aspx
תתקשרו לנציגים ושלחו מיילים
ואולי מישהו יעשה את המצופה ממנו. אולי.
ממתי התרנגולים מרעישים בלילהמה אפשר לעשות עם רעש מתרנגולים שקוראים כל לילה
אז עובדה שיש...ממתי התרנגולים מרעישים בלילה
לפי מה שידוע לי שאין דבר כזה!!
פעם היו לנו זוג תרנגולים מתחת לבנייןשכונת פרדס כץ בני ברק ברחוב דנגור 11 מאחורי הביניין
יש איזה 20....
גם לפנות בוקר לא כיף להתעורר.ממתי התרנגולים מרעישים בלילה
נשמח למייל להתקשרות.עזרה דחופה!!
מה אפשר לעשות עם רעש מתרנגולים שקוראים כל לילה ( ובוקר) ומעירים את כולם?
התרנגולים לא שייכים לאף אחד וזה הבעייה והעירייה לא עושה כלום...
תרנגולים של פעם לא עשו את זה...ממתי התרנגולים מרעישים בלילה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים