רפאל וחנני בעוד כמה עמודים!

• הוסף לסימניות
היי גייס,
משתפת בעוד כמה עמודי קומיקס של רפאל וחנני.
באופן כללי הדמויות משמשות גם למיתוג כולל של העיתון (מרכז העניינים)
ועוד כמה פרוייקטים קשורים
ככה שאני ממש חיה את הילדים האלה. ישנה ואוכלת איתם. (ברצינות, הדפיסו גם כוסות שלהם! הם סביבי בכל מקום אשר אלך)
אעלה בהמשך כל מיני פיצ'פקעס נהדרים שהודפסו ועושים לי טוב על הלב ברחבי הסטודיו :)

בקיצור,
עבודת צוות כיפיית ומלאת אקשן.

אשמח לשמוע את דעתכם
ים הצלחות!
פרק 5.PNG
פרק 6.PNG
פרק 7.PNG

• הוסף לסימניות
כבר אמרתי לך שאני מכניסה את העיתון לבית רק בשביל לראות את הקומיקס ,אמרתי?
אמרתי..:)
הצלוחעס יקירה זה נהדר!

• הוסף לסימניות
מעולה!!!
עסיסי ועליז ומלא חיים.
עוד.

• הוסף לסימניות
מקסים ביותר

• הוסף לסימניות
וואו יפית
ממש אהבתי!!
מלא הצלחות
ותעלי עוד פיציפקעס (ככה כותבים?;)) של הדמותגים...

• הוסף לסימניות
קומיקס נפלא,מלא אקשן,צבעוני ומרתק,דמויות חינניות-כיף לקרא.

• הוסף לסימניות
קומיקס מתוק, קופצני וזורם,
ואני בד"כ לא קוראת קומיקסים, כשראיתי בעיתון היה נראה לי שזה מזכיר את 'יפית כוכב', וראיתי שצדקתי...
הדבר היחיד שהפריע לי היה משהו בתנוחה שהחולצה מציצה מהמכנסים של חנני, כל פעם אני לא מבינה מה זה החתיכה הכתומה שם, עד שאני קולטת שזו החולצה...

• הוסף לסימניות
קומיקס מתוק, קופצני וזורם,
ואני בד"כ לא קוראת קומיקסים, כשראיתי בעיתון היה נראה לי שזה מזכיר את 'יפית כוכב', וראיתי שצדקתי...
הדבר היחיד שהפריע לי היה משהו בתנוחה שהחולצה מציצה מהמכנסים של חנני, כל פעם אני לא מבינה מה זה החתיכה הכתומה שם, עד שאני קולטת שזו החולצה...
איזה כיף לשמוע. הנה יש לי כבר טביעת יד ומזהים את העבודה שלי. איזה כיף!
חחח
לא חשבתי על זה.. איזה מעניין.

• הוסף לסימניות
תעלי לכאן את הקריקטורה הראשונה שלך שחדשים כאן יבינו איזה התקדמות..מאוד אהבתי את זרימת הקו והגימור

בקטנה...
קצת מפריע לי הבלאגן בעין עירבוב הבלונים עם האיורים. זה צריך להיות באיזשהו סדר שלא יציק בעין...אבל בכללי אין אין זה מדהים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה