דרוש מידע רפואת שיניים או רופא כללי?

• הוסף לסימניות
מבררת למישהי שיש לה כבר יותר משבוע כאבי תופת בעצם של הלחי מה שנשמע כמו טיפול שורש.
כאב חד שבא והולך.
בצילום ובדיקה לא מצאו כלום ואמרו לה שזה חניכיים כנראה ושתשטוף מי פה וחוט דנטלי וכל זה..
הלכה לשיננתי שניקתה ולא מצאה משהו שמצדיק את הכאבים ההזויים (לא ישנה כמה לילות, 2 אוטפלגין +נורופן לא עוזר)
השאלה אם לא צריך רופא כללי לצילום של הראש אולי זה לא שיניים? (למרות שהתופעות ממש נראות טיפול שורש)
והיה לה גם כאב גרון חד רק באותו צד.
או שהיא צריכה להתעקש על משהו? (בילתה כל השבוע בעזרה ראשונה....)
תודה ממראש
הסבל עצום.

• הוסף לסימניות
רופא משפחה אמור לדעת לאן להפנות
בכ"א אפשר לפנות לרופא פה ולסת

• הוסף לסימניות
בטוח שאין סינוסיטיס? (לבדוק אם כאשר מכופפים את הראש כלפי מטה הכאב מתגבר. אם כן - כמעט בטוח שזו סינוסיטיס.)

• הוסף לסימניות
נשמע כמו מפרק הלסת.

סובלת מקליקים? קושי בלעיסה?
ממליצה לפנות לירורג פה ולסת. אם יש בעיה במפרק C.T. פשוט מאוד מאוד (עשרים שניות) יכול לאתר בעיות.
אם לא קשור עבר הייתי עושה בירור מקיף יותר.

בשו''ט

• הוסף לסימניות
נשמע כמו מפרק הלסת.

סובלת מקליקים? קושי בלעיסה?
ממליצה לפנות לירורג פה ולסת. אם יש בעיה במפרק C.T. פשוט מאוד מאוד (עשרים שניות) יכול לאתר בעיות.
אם לא קשור עבר הייתי עושה בירור מקיף יותר.

בשו''ט
לי היו כאבי אוזניים חזקים שהגיעו לכיוון הלחיים
בזכות רופא אף אוזן גרון שבדק אותי
גילינו שפרק הלסת זז מהמקום
ולכן היו לי כאבים [לא מהאוזניים]
קבלתי משחה להרגעה
והפניה לטיפול פה ולסת בבית חולים

• הוסף לסימניות
מומלץ להתייעץ עם רופא שיניים מקצועי,
בהרבה מהמקרים הוא יוכל מאוד להועיל/לכוון/לייעץ
רופא שיניים מומחה ביותר בירושלים ד"ר יעקב בובליל 050-7391540
אוהב לסייע ולעזור... לבבי במיוחד

• הוסף לסימניות
תודה אחרי לילה במיון מרב כאבים וסיטי מצאו בס"ד את מקור הכאב (ולא קשור לשיניים) תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
מומלץ להתייעץ עם רופא שיניים מקצועי,
בהרבה מהמקרים הוא יוכל מאוד להועיל/לכוון/לייעץ
רופא שיניים מומחה ביותר בירושלים ד"ר יעקב בובליל 050-7391540
אוהב לסייע ולעזור... לבבי במיוחד

@י. גולד יש איך ליצור קשר באישי?

• הוסף לסימניות
בטוח שאין סינוסיטיס? (לבדוק אם כאשר מכופפים את הראש כלפי מטה הכאב מתגבר. אם כן - כמעט בטוח שזו סינוסיטיס.)
מנסיון אישי שלמתי כמה מאות לרופא שיניים באמצע הלילה- ובסוף היה סינוסיטיוס שחלף עם אוגמנטין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה