דרוש מידע רפואת שיניים בשיטת טופהיל של ד"ר אמנון לבב

• הוסף לסימניות
צהריים טובים,
אשמח מאד למידע/ המלצות או /דיס המלצות לד"ר אמנון לבב שמטפל באופן טבעי בשיקום הפה והחניכיים
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב, אשמח למידע ממי שהתנסה

• הוסף לסימניות
בוקר טוב,
אף אחד לא מכיר? שמע? התנסה?- חשוב לי מאד!
תודה

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח מאוד מאוד למידע עליו, האם השיטה שלו עובדת או להיפך...
תודה

• הוסף לסימניות

roseg,​

אשמח לשמוע ממך,
שמעת עליהם מאיפשהו/התחלת אצלם?

• הוסף לסימניות
מעוניינת לשמוע גם.........
בקשה מי שהתנסה שתתרום מידע.................

• הוסף לסימניות
רק התחלתי אצלו כעת את התהליך, אני אעדכן בעז"ה כשאדע יותר

• הוסף לסימניות
איך מתחילים?האם מספיק רק לרכוש קורס?או שכדאי וצריך לפגוש אותו?

• הוסף לסימניות
קניתי קורס עזרה ראשונה וקורס בסיסי
אין לי מושג מה מצב החורים (לא כואבים ב"ה ולא בדקתי.. אבל גם לא כ"כ כאבו לפני)
כן ההרגשה בפה נעימה יותר
יותר מאוורר פחות ריח נראה לי...

• הוסף לסימניות
הדברים שהוא אומר הם בגישה שונה ומוזרה מזו הגישה המקובלת והמוכרת.
הדברים שהוא אומר גורמים לחשוב על כל נושא בריאות הפה השיניים והחניכיים שוב ולשנות את נקודת המבט עליו.
הדברים נשמעים הגיוניים ומתיישבים על הדעת ועל הלב.

• הוסף לסימניות
האם כבר התחלת בתהליך ואתה רואה שנוי
והאם זה יכול לטפל בטיפול שורש או סתימה במקום טיפול שורש רגיל
תודה

• הוסף לסימניות
יש כבר מסקנות מהטיפול?

• הוסף לסימניות
מקבלים אצלם הרבה מידע בנושא וכיווני חשיבה חדשים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה