- הוסף לסימניות
האם ההנחה בגז לבעלי אמישראגז זה רק לבעלי תשתית גז של אמישראגז או גם לבלוני גז?
מישהו יודע?
רק לדייק את השאלה שלי. התכווונתי להנחה המדוברת בהודעה הזאת:גם בלונים
הנחות מיוחדות
אמישרגז: +הנחה גם בגז 120 בשנה
האם ההנחה בגז לבעלי אמישראגז זה רק לבעלי תשתית גז של אמישראגז או גם לבלוני גז?
מישהו יודע?
רק לדייק את השאלה שלי. התכווונתי להנחה המדוברת בהודעה הזאת:גם בלונים
הנחות מיוחדות
אמישרגז: +הנחה גם בגז 120 בשנה
רק לדייק את השאלה שלי. התכווונתי להנחה המדוברת בהודעה הזאת:
מחכה כבר יומיים שיחזרו אליי. לכן פניתי לחכמת ההמונים של פרוג אולי מישהו יודע ויאיר את עיניי
מוזר, אבל זה רק מול חשמלאי@פזגז חשמל
מאז ששיניתי למונה רציף חכם ממוצע הצריכה שלי נהיה יותר יקר משמעותית
האם זה אומר שהמונה הישן או החדש מזייף?
איך ניתן לבדוק את זה?
@פזגז חשמל
מאז ששיניתי למונה רציף חכם ממוצע הצריכה שלי נהיה יותר יקר משמעותית
האם זה אומר שהמונה הישן או החדש מזייף?
איך ניתן לבדוק את זה?
אגב אצלי כאשר עשיתי מונה לפני שנה זה ירד דווקאגם אצלי
איך אתה יכול לוודא אם לא היה שינוי הרגלי צריכהבדקתי לפי צריכת קוט"ש שנתיים אחורה בחלוקה לפי 30 יום
וזה עלה בכ15% ולא היה שינוי בהרגלי הצריכה
מעניין אם הזיוף הוא במונה הישן או החדש
אכן, צריכים לדווח ענל קריאת מונה עצמאי.הם אמרו לי שהעיכוב כנראה קשור לחברת החשמל
וחברת החשמל אמרו לי שאני צריכה לפני המעבר לדווח כל סוף חודש על קריאת מונה דרך האתר באופן עצמאי ולא דיווח רגיל על ידי נציג שקורא את המונה
אשמח אם יש למישהו מידע על זה
אני ג"כ נפלתי עם זה.תודה! חבל, לא ראיתי את זה כתוב באף מקום
הבנתי שרק אחרי שמתבצע הניוד עושים חודש אחד קריאת מונה עצמאית עבור החברה החדשה
ולא שעושים קריאת מונה לחברת החשמל
החברה שאליה עברתי הייתה אמורה להגיד לי לעשות את זה?
רוב החברות שולחות סמס ללקוחות או הודעת וואצאפ תזכורת לדווח על הקריאת מונה ועל החרדים שכחו לחשוב..והחברה לא הייתה צריכה להנחות אותנו לעשות את זה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים