כללי רפידשר- איך מחפשים שם דברים?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך מחפשים משהו ברפידשר וגם איך מוצאים? אני פשוט לא מבינה איך להתעסק עם האתר הזה.. הצילו:eek:
http://www.rapidshare.com/

• הוסף לסימניות
תודה, אבל.. לא נראה לי שזה ממש יענה לי על השאלה

• הוסף לסימניות
אין אפשרות לחפש ברפידשר...

יש אפשרות לחפש אתרים שנותנים קישורים לרפידשר

תרשמי כאן מה את רוצה לחפש ונמצא את זה זריז בל"נ.

• הוסף לסימניות
studio dv.d הסביר איך להוריד משם משהו. אבל איך מחפשים שם משהו? למשל אם אני רוצה פרחים?- (זה סתם דוגמא)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lpk100;105891:
אין אפשרות לחפש ברפידשר...

יש אפשרות לחפש אתרים שנותנים קישורים לרפידשר

תרשמי כאן מה את רוצה לחפש ונמצא את זה זריז בל"נ.
אבל אני רוצה למצוא לבד. איך מחפשים אתרים שנותנים קישור לרפידשר?

• הוסף לסימניות
תודה
אבל זה נראה ממש ממש מסובך. מה אני אמורה למצוא בגוגל? אתר של רפידשר עם קובץ פרחים להורדה, או אתר אחר שמפנה אותי לרפידשר??

• הוסף לסימניות
אילה, מצטרפת אליך, גם אני מבובלת בנושא:eek:
אולי תעזרו לנו?

• הוסף לסימניות
אם אני מבינה נכון רפידישייר הוא רק אתר שמאכסנים בו דברים גדולים כדי שמישהוא אחר יוכל להוריד צדקתי או לא? זה משהו כמו שרת גדול לבינתיים

• הוסף לסימניות
אשכולית- זה נכון שאנשים מעלים לשם דברים עד כמה שאני מבינה, אבל מאידך זה ע"מ שאנו נוכל להוריד את אותם הדברים. הרי שלחו לנו לינקים פה בעבר להוריד משם קבצים. ואותם האנשים ששלחו את הלינק לא היו האנשים שהעלו את הקובץ לשם. הם מצאו אותו. השאלה איך הם מצאו...

• הוסף לסימניות
רפידשר זה אתר שיתוף של קבצים גדולים...

מה שצריך לחפש בגוגל, זה אתרים עם קישורים לרפידשר.

רוב מי שהעלה לכאן פעם קישורים, זה קישורים שנמצאו ברשת בשיטה הזאת.

• הוסף לסימניות
מצאתי את התשובה!! הנה אתר חיפוש שעובד בשביל האתר של רפידשר.
והנה הוא: http://www.rsfind.com/
מקלידים מילת חיפוש כמו "flowers" ואז הוא נותן אפשרויות.. מאד קל בקיצור. תהנו.
למי שיש חוסם פרסומות אז עדיף (יש שם שורה אחת של פרסומות לא משהו)
וגם- מצאתי מדריך איך להגדיל את מספר ההורדות (כנראה שיש הגבלה). עוד לא ניסיתי את הטיפ, אבל הנה למי שרוצה: http://www.ddlil.com/forum/showthread.php?t=941

• הוסף לסימניות
סטודיו DVD
תודה רבה, ממש עזרת לי!

• הוסף לסימניות
מדהים! מדהים!

• הוסף לסימניות
הצלחתי להוריד מלינק אחד ובנסיון נוסף- האפשרות נחסמת- מה עלי לעשות? תודה רבה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה