כללי רפידשר- איך מחפשים שם דברים?

• הוסף לסימניות
אז יש כפתור על הנתב של on/off תלחצי עליו כיבוי והדלקה
רפידשר נותן פעם אחת להוריד קובץ ואם את רוצה יותר אז את צריכה חשבון פרימיום חשבון פרימיום עולה כסף שעליו משלמים דרך הPAYPAL הוא בודק אם הורדת פעם לפי כתובת הip שלך כשכל פעם שמכבים ומדליקים מתחלפת כתובת הip ומקווה שעניתי לכל השאלות

• הוסף לסימניות
נתב=חייגן
מה הדגם של החייגן שמחבר אותך לאינטרנט

• הוסף לסימניות
ADSL2 DSL 600E
זה דגם רגיל של בזק שפעם עשה לי בעיות את איזה טכנאי הפך אותו לראוטר
תודה תודה תודה
אין מילים על הסבלנות...

• הוסף לסימניות
התחל>חיבורי רשת >התנתק
היה לי אותו פעם הייתי מוציא אותו מהשקע נכון שאין לו כפתור כיבוי והדלקה

• הוסף לסימניות
כן אבל בגלל שהוא הפך לראוטר אי אפשר להתנתק.
הוא מבצע זאת אוטמתית עם כיבוי והדלקה של המחשב...

• הוסף לסימניות
נכון אבל אם תוציאי מהחייגן את השקע או מהקיר איפה שיותר נוח הוא יתנתק בעל כרחו

• הוסף לסימניות
אני מהעבודה לא מצליחה,
כי הוא מוחבר גם למדפסת כך שאם אני מכבה..זה מכבה את המדפסת, אנלא זוכרת איפה החיבור לנט.
אם אמצא אגיד לך אולי יעזור לך.

• הוסף לסימניות
לכל החברים היקרים,
אתמול פתחתי חשבון בראפידשר ל24 שעות
פתוח עדיין לערך 3 וחצי שעה

Login: 4843569
Password: rAwFsFXRtk

• הוסף לסימניות
ציפור קטנה לחשה לי באוזן:
שבימים שני עד שישי משעה 1 בלילה עד 7 בבוקר וביום ראשון משעה 1 עד 3 בצהוריים יש 'שעות שמחות' בראפידשר.

• הוסף לסימניות
שזה אומר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה