רפלקסולוגיה במקום ניתוח כפתורים

• הוסף לסימניות
מישהו יודע עד כמה זה יעיל?
התחלנו טיפול לילד בן שנתיים אצל רפלקסולוגית, תוך כמה זמן אמורים לראות שיפור בדיבור?

• הוסף לסימניות
ניתוח כפתורים הוא ניתוח הכי פשוט שיש בעולםםם, למחרת ב6 בבוקר כבר רצתה לגן...
אנחנו עשינו עכשיו לבת שלנו ששמעה 70 אחוז וזה היה נורא כל הזמן לדבר אליה בקול וגם היא דברה בקול- מיד לאחר הניתוח התחילה לשמוע ולדבר נורמלי, כמובן שעוש צריכים ב, שמיעה.
לקחנו לניתוח מנתחת תותחית, יצא לנו 1000 ש"ח.

• הוסף לסימניות
אצלנו ב"ה נמנע ניתוח כפתורים ע"י רפלקסולוגיה
(עשינו בדיקת שמיעה לפני ואחרי)

• הוסף לסימניות
אצלנו ב"ה נמנע ניתוח כפתורים ע"י רפלקסולוגיה
(עשינו בדיקת שמיעה לפני ואחרי)
כמה הייתה הירידה בשמיעה לפני הטיפול?
תוך כמה זמן מתחילת הטיפול ראיתם תוצאות?

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו טיפול רפסולוגיה אצל שתי ילדים, בהתמדה, ולא ראינו שיפור
הלכנו על ניתוח לאחר שהשקענו זמן וכסף בטיפול רפלקסולוגי.

• הוסף לסימניות
כמה הייתה הירידה בשמיעה לפני הטיפול?
תוך כמה זמן מתחילת הטיפול ראיתם תוצאות?
האמת שאני לא ממש זוכרת כמה ירידה בשמיעה היתה - זה היה לפני 4 שנים בערך, אני חושבת שעשינו משהו כמו 12-15 טיפולים

• הוסף לסימניות
טיפול רפלקסולוגי קלאסי לרוב ייבש את הנוזלים אך לא יפתור את הבעיה. כלומר, כל פעם יצטברו נוזלים מחדש.
(לרוב, מדובר בתעלת ניקוז צרה).

רינה פליישמן (ותלמידותיה) מטפלות דרך רפלקסולוגיה בהרחבת תעלת הניקוז.

טיפלתי בשיטתה בשני ילדים- הבעיה חלפה ולא שבה. ברוך ה'.
(לאחר טיפולים חוזרים ונשנים בייבוש הנוזלים- רפלקסולוגיה, נרות הופי, תרופה וכדו').

• הוסף לסימניות
אני הייתי מטופלת של רינה פליישמן לפני יותר מ20 שנה על נוזלים באוזניים
אני זוכרת מעולה את הטיפול ואת הפליאה של הרופא שצעק על אמא שלי מה את עושה את תעשי את הבת שלך חרשת. (ספויילר אני שומעת מעולה)
ובדיוק בימים אלו אני מסיימת טיפול אצלה עם הבת שלי שראינו שהיא לא שומעת וגם מדברת בשקט מאוד (יש שני תופעות לוואי שיכולות להיות כשלא שומעים או שהילד צועק או שהילד מדבר בלחש אצל הבת שלי זה היה דיבור שלא שמענו אותה).
אני יכולה להגיד שהתמדנו עם הרפלקסולוגיה ולא זלזלנו ותוך שבועיים ראינו שהיא כבר לא לוחשת
וגם הגננת טוענת שהיא רואה שיפור מאוד משמעותי.
אני מאוד מאוד ממליצה!!!

(יש לי 4 חברות לעבודה שהלכו על נוזלים ועשו בדיקות שמיעה והבחנה של רופא לפני ואחרי והנוזלים נגמרו סופית)

• הוסף לסימניות
לאחי לא עזר הרפלקסולוגיה
וגם הניתוח לא עזר:(

• הוסף לסימניות
אנחנו ניסינו רפלקסולוגית מצוינת עבר לשבועיים וחזר חזרה
אייר פופר לא עזר
מייבשים למיניהם לא עזר
בגיל 3.5 עשינו ניתוח וקיבלנו ילדה חדשה
הזמן הוא משמעותי אם אתם מנסים תעשו את זה מהר ואם לא עוזר תעברו לכפתורים

• הוסף לסימניות
רפלקסולוגיה עוזרת לעתים, לרוב לא לאורך זמן.
בעיני יש כמה בעיות עם זה:
1. ההורים מאמינים לפעמים לרפלקסולוגית שאומרת שהשמיעה השתפרה, ואפילו נוקבת ברמת הדציבלים המדויקת לדעתה...(הזוי, כן?) ואז לא ממשיכים את מעקב השמיעה ואא"ג.
2. הורים שנשארים במעקב שמיעה ואא"ג, ואכן רואים שיפור בשמיעה, אבל לאחר תקופה הנוזלים חזרו (כי הטיפול הרפלקסולוגי נותן פתרון זמני - למרות שהרפלקסולוגית טוענת אחרת) - ואז הירידה בשמיעה מתפספסת, כי ההורים בטוחים שהשיפור הוא קבוע ואיך צורך לבדוק יותר.

ההמלצה המקצועית היא לתת צ'אנס לטיפולים אלטרנטיביים - לתקופה קצרה.
ולהישאר במעקב אא"ג ובדיקות שמיעה בתדירות גבוהה למשך תקופה ארוכה, כולל מספר חודשים לאחר בדיקת שמיעה תקינה ובעיקר בחורף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה