דרוש מידע רפלקסולוגיה לדלקות אוזנים

• הוסף לסימניות
אחד מילדי סבל שנתיים מהמון דלקות אוזנים - שהמוגלה יוצאת מהאוזן, אחרי שנתיים של סבל, אנטביוטיקה ניקוי אוזניים, אשפוז אחרי דלקת חריפה עשינו לו כפתורים. הרופא טען שהבעיה בעצם מפוליפים ענקיים שהיו לו וזה לא נתן לנזלת לרדת לגוף אלא לצאת מהאוזן.
כיום יש לי ידלה מתוקה דומה לו מאוד בהמון דברים וגם יש לה המון דלקות אוזניים. הרופאים לא ממליצים לנתח בגיל קטן (שנה וחצי) אלא לחכות שתגדל.
חשבתי על רפלקסולוגיה וקראתי הרבה על רינה פליישמן.
האם יש לכם נסיון שהיא עוזרת גם בדלקות שהמוגלה יוצאת מהאוזן? ונסיון בדלקות בגלל פוליפים גדולים?
אשמח לכל מידע.

• הוסף לסימניות
הבן שלי בסביבות גיל שנה היה עם דלקות שוב ושוב
עם הפרשות מוגלתיות מהאוזן
נתתי אנטביוטיקה וחזר פעם אחר פעם
עד שעשינו טיפול רפלקסולוגי (בערך 10 טיפולים)
והתופעה חלפה כלא הייתה!!!
היום הוא כבר בן 6.5 ולא סבל מאז מדלקות אפי' פעם אחת!

אח"כ הוא סבל מנוזלים באוזניים כתוצאה מהדלקות
ושוב באה הרפלקסולוגיה לעזרתנו.

• הוסף לסימניות
הבן שלי בסביבות גיל שנה היה עם דלקות שוב ושוב
עם הפרשות מוגלתיות מהאוזן
נתתי אנטביוטיקה וחזר פעם אחר פעם
עד שעשינו טיפול רפלקסולוגי (בערך 10 טיפולים)
והתופעה חלפה כלא הייתה!!!
היום הוא כבר בן 6.5 ולא סבל מאז מדלקות אפי' פעם אחת!

אח"כ הוא סבל מנוזלים באוזניים כתוצאה מהדלקות
ושוב באה הרפלקסולוגיה לעזרתנו.
פליישמן נותנת סדרה של טיפולים, וטוענת שמאז אין דלקות. עשית גם כך? או שהיה דלקת וטפלת?

• הוסף לסימניות
אצלי עזר באופן ברור,יש לי נסיון רב בנושא.
רפלקסולוגיה עוזרת מאוד ואפילו מורידה צורך של הלעטות באנטיביוטיקה.
אם את באשדוד יש לי מי להמליץ לך.

• הוסף לסימניות
אצלי עזר באופן ברור,יש לי נסיון רב בנושא.
רפלקסולוגיה עוזרת מאוד ואפילו מורידה צורך של הלעטות באנטיביוטיקה.
אם את באשדוד יש לי מי להמליץ לך.
אני מעונינת לדעת על מניעה, לבת שלי הדלקת מתפרצת בזמנים הכי טובים ;););),
כמה שבתות צורחת כל ליל שבת ובבוקר את רואה שיצא מוגלה, ואם צריך בזמן של הדלקת פספסתי כבר.

• הוסף לסימניות
קודם כל תמלאי ציפית עם מלח גס ושתישן על זה,זה מוציא הכל החוצה.
תבררי מי באזור שלך ותלכי לטיפול חבל על כל יום.
אל תפסיקי באמצע טיפול חכי שבוע בטח לראות תוצאות,ולא אחרי יום להתיאש.

• הוסף לסימניות
הבת שלי סבלה המון עם דלקת אוזניים
לא התחלתי בכלל אנטיביוטיקה אלא מיד רפלקסולוגי ועזר פלאים
אם את בירושלים יש לי מי להמליץ לך טובה. וזולה מאוד.

• הוסף לסימניות
הבת שלי סבלה המון עם דלקת אוזניים
לא התחלתי בכלל אנטיביוטיקה אלא מיד רפלקסולוגי ועזר פלאים
אם את בירושלים יש לי מי להמליץ לך טובה. וזולה מאוד.
דלקות שהמוגלה יוצאת החוצה?
ואיך עובדת הרפלקסולוגיה עושים סדרת טיפולים מניעה או כמו אנטיביוטיקה אחרי כל דלקת טיפול?
@ריקי פדרזון אשמח גם למענה על השאלות.

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לדעת על מניעה, לבת שלי הדלקת מתפרצת בזמנים הכי טובים ;););),
כמה שבתות צורחת כל ליל שבת ובבוקר את רואה שיצא מוגלה, ואם צריך בזמן של הדלקת פספסתי כבר

ממש לא פספסת לא צריכים לחכות שיהיה דלקת
אני הולכת מיד שאני יודעת שיש נוזלים באוזן
אני ממליצה לך מאוד על רפלקסולוגי כבר מחר לפני שבת שיהיה לך לפחות קצת שבת רגוע
אצלי זה לא היה סדרת טיפולים של כמה פעמים אלא מתי שהייתי צריכה הלכתי לעשות

• הוסף לסימניות
יש טיפול למניעה ויש טיפול במקום אנטיביוטיקה,יש לי משהי בבני ברק אם את משם, משהי ענקית בתחום ותק ונסיון מוכח.
האמת שכבר שכחתי את הפרטים הקטנים שלי כבר גדלו ועפו הדלקות ברוך ה',אצלי כולם עד גיל שלוש זה כרוני.

• הוסף לסימניות
ואיך עובדת הרפלקסולוגיה עושים סדרת טיפולים מניעה או כמו אנטיביוטיקה אחרי כל דלקת טיפול?

זהו ברוך ה' שתפסתי את זה עוד לפני המוגלה
כמה שידוע לי למוגלה כן צריכים לקחת אנטיביוטיקה כדי שהמוגלה ירד
לי הסבירו שאנטיביוטיקה לדלקת אוזניים רק מרגיע ל5/7 ימים ואז זה מגיע בחזרה ורפלקסולוגי

מוציא את הדלקת לגמרי.
שהלכתי לרופא ילדים שביתי הייתה חצי שנה כדי לקבל מרשם לאנטיביוטיקה לדלקת אוזניים הוא לא רצה לתת לי הוא אמר לי קודם תעשי רפלקסולוגי וברוך ה' לא הייתי צריכה לחזור אליו
לגבי סדרת טיפולים אני לא עשיתי אצל מישהי שעושה סדרת טיפולים אלא מתי שאני צריכה אני מתקשרת אליה ומגיע והיא אומרת לי אם צריכים עוד פעם
רפואה שלימה

• הוסף לסימניות

זהו ברוך ה' שתפסתי את זה עוד לפני המוגלה
כמה שידוע לי למוגלה כן צריכים לקחת אנטיביוטיקה כדי שהמוגלה ירד
לי הסבירו שאנטיביוטיקה לדלקת אוזניים רק מרגיע ל5/7 ימים ואז זה מגיע בחזרה ורפלקסולוגי

מוציא את הדלקת לגמרי.
שהלכתי לרופא ילדים שביתי הייתה חצי שנה כדי לקבל מרשם לאנטיביוטיקה לדלקת אוזניים הוא לא רצה לתת לי הוא אמר לי קודם תעשי רפלקסולוגי וברוך ה' לא הייתי צריכה לחזור אליו
לגבי סדרת טיפולים אני לא עשיתי אצל מישהי שעושה סדרת טיפולים אלא מתי שאני צריכה אני מתקשרת אליה ומגיע והיא אומרת לי אם צריכים עוד פעם
רפואה שלימה
יש טיפול למניעה ויש טיפול במקום אנטיביוטיקה,יש לי משהי בבני ברק אם את משם, משהי ענקית בתחום ותק ונסיון מוכח.
האמת שכבר שכחתי את הפרטים הקטנים שלי כבר גדלו ועפו הדלקות ברוך ה',אצלי כולם עד גיל שלוש זה כרוני.
בסד
האם אתם מכירים מישהו ברמת בית שמש נכדי ילד מיוחד בן 15 לצערי מקבל מדי פעם דלקות גרון סטרפ רפלקסולוגיה יכול לעזור

• הוסף לסימניות
הבן שלי סבל הרבה מדלקות ובכל פעם הלכתי לרפלקסולוגיה ועבר, עד שהחלטתי לבדוק למה הדלקות חוזרות, הלכתי לאחת שבודקת תזונה לפי שלושת הממדים והתברר שאסור לו חלבי בכל צורה שהיא.
כשאני שומרת על אי נתינת חלבי יש לי שקט גמור מגזרת האוזניים

• הוסף לסימניות
לפי שלושת הממדים והתברר שאסור לו חלבי בכל צורה שהיא.
אם זה הוכיח את עצמו - מצוין.
אבל לכל שיטה באשר תלכי - מטוטלת/3 המימדים/מוח אחד - זה הדבר הראשון שיצהירו לך, מוסכמה בלתי כתובה בין כל הנ"ל למיניהם - להימנע מחלבי!

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על רינה פליישמן, היא מקצועית ומיומנת, ומאבחנת טוב מאד את הבעיה.
הבן שלי היה עם דלקות חוזרות ונוראות, מוגלה ואנטיביוטיקה, וצרחות בלי סוף... עד שהגעתי לרינה - היא אבחנה אצלו מים באוזניים ונתנה הנחיות ללחיצות מסוימות שמייבשות את הנוזלים, ומאז היותו בן שנה ועד היום - כמעט חמש, ב"ה אין דלקות אוזניים.
יש לו מעט רגישות באמבטיה, ותמיד הוא מקפיד לבקש שלא נרטיב לו את האוזן, אבל חוץ מזה - הכל מעולה.

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על רינה פליישמן, היא מקצועית ומיומנת, ומאבחנת טוב מאד את הבעיה.
הבן שלי היה עם דלקות חוזרות ונוראות, מוגלה ואנטיביוטיקה, וצרחות בלי סוף... עד שהגעתי לרינה - היא אבחנה אצלו מים באוזניים ונתנה הנחיות ללחיצות מסוימות שמייבשות את הנוזלים, ומאז היותו בן שנה ועד היום - כמעט חמש, ב"ה אין דלקות אוזניים.
יש לו מעט רגישות באמבטיה, ותמיד הוא מקפיד לבקש שלא נרטיב לו את האוזן, אבל חוץ מזה - הכל מעולה.
בסד
איפה היא מקבלת טלפון ומה ההתמחות שלה? שבת שלום

• הוסף לסימניות
בסד
איפה היא מקבלת טלפון ומה ההתמחות שלה? שבת שלום
היא גרה במודיעין עילית, בזמנו קיבלה ברחוב נודע ביהודה, היום היא באבני נזר - אשמח לברר לך פרטים מדויקים.
טלפון שלה הוא: 0504101699
היא רפלקסולוגית, מתמחה באוזניים ובעיות גדילה

• הוסף לסימניות
מקפיצה לשבוע החדש :p:p
אשמח לשמוע עוד המלצות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה