מה זאת אומרת בסטאז? מה את יודעת וכמה את לוקחת?אני רפלקסולוגית בסטאז
מהממת כן למה יצא לך להתעסק איתה? יש לך עוד פרטים?בלנדא בבני ברק מלכי רוטלוי-מהממת-לא יודעת במה מתמחה בדיוק-052-7140408
זאת אומרת שסיימתי את הלימודים בפועל אבל עדיין לא את תקופת ההתמחות ועוד אין לי תעודהמה זאת אומרת בסטאז? מה את יודעת וכמה את לוקחת?
טוב למלא דברים שצריכים הרגעה, אני למשל רוצה בשביל כאבי מחזור ואנדומטריוזיסלמה זה טוב רפלקסולוגיה? ומה המחירים של כזה דבר?
ואשמח לדעת אם למשהי זה עזר מנסיון....
תודה!
אשמח לתת לך בפרטי מישהי שאצלנו במשפחה כולן הולכות אליה והיא שנים בתחום, ויחסית לנסיון שיש לה היא לא מעלה מחירים - מחיר סביר ומקצועית מאד!היי אני מחפשת רפלקסולוגית מוצלחת בבני ברק, משהי שמתמחה בבעיות נשיות וכזה
אשמח להמלצה מהיכרות אישית. תודה
יש פרטים שאת יכולה לתת כאן? אין לי איך לשלוח באישיאשמח לתת לך בפרטי מישהי שאצלנו במשפחה כולן הולכות אליה והיא שנים בתחום, ויחסית לנסיון שיש לה היא לא מעלה מחירים - מחיר סביר ומקצועית מאד!
תרשמי טלפון או מייל ואסמן לך שראיתי כדי שתמחקייש פרטים שאת יכולה לתת כאן? אין לי איך לשלוח באישי
כן,היא גם עןושה מסג' באתי אליה עם צואר תפוס והיא שחררה מדהים!!וגם רפלקסולוגיה עשתה לי -שעת שחרור מדהימה!!!!!הקליניקה ממש חמודה קטנה ונעימה וגם היא עצמה -מושלם בעינימה זאת אומרת בסטאז? מה את יודעת וכמה את לוקחת?
מהממת כן למה יצא לך להתעסק איתה? יש לך עוד פרטים?
פחות מתאים לי.. אבל בכולופן תודה ענקית על הרצון לעזור!!תרשמי טלפון או מייל ואסמן לך שראיתי כדי שתמחקי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים