רפלקסיולוגית-רפואה אלטרנטיבית

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מחפשת רפלקסיולוגית או פיתרון דומה עבור בחורה שעוברת תקופה של מתח ולחץ וסובלת מזה המון (קוצר נשימה, בחילות וכד').
אם מישהוא מכיר או שמע על משהוא כזה, אשמח לשמוע...
נ.ב- היא רוצה לטפל רק ע"י אישה...
הבחורה בעיקרון מחו"ל אבל היא תישאר כאן כמה חודשים...
תודה לכל העוזרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורה127;857892:
שלום,
אני מחפשת רפלקסיולוגית או פיתרון דומה עבור בחורה שעוברת תקופה של מתח ולחץ וסובלת מזה המון (קוצר נשימה, בחילות וכד').
אם מישהוא מכיר או שמע על משהוא כזה, אשמח לשמוע...
נ.ב- היא רוצה לטפל רק ע"י אישה...
הבחורה בעיקרון מחו"ל אבל היא תישאר כאן כמה חודשים...
תודה לכל העוזרים
באיזה איזור?

• הוסף לסימניות
למה רפלקסולוגיה?
מח אחד או שלושת המימדים עוזרים חבל על הזמן
כמובן אצל מטפלת טובה!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימד;857921:
למה רפלקסולוגיה?
מח אחד או שלושת המימדים עוזרים חבל על הזמן
כמובן אצל מטפלת טובה!!!!!!!!

הכל שטויות.!
מניסיון! אני מתנצלת על ההתקפה! אבל כתבתי את זה באשכולות קודמים.קרובת משפחתי סבלה מהתסמינים האלה ועוד אחת סבלה מטיקים, בשלושת המימדים אמרו לי ששום בעיה ,והכל יפתר.הלכתי למטפלת טובה [המליצו לי] עשר פגישות 1000 ש"ח .גורנישט!נאדה! אפס!
והמטפלת אמרה שמבחינתה הטיפול הסתיים כלומר פתור.
כסף לפח ,והרבה!!!
רפלקסולוגיה עוזרת לדברים מסוימים.למתח זה גם אפשרי.מוח אחד גם במקרים מסוימים יש הצלחות ולפעמים רק גילוי מקור הבעיה ופחות פתרון הולם!
בקיצור,חבל על הזמן.חכם לא מטפל בסימפטומים אלא בודק לעומק השורש.במקרה הנ"ל לא נעים.רק טיפול פסיכולוגי מקצועי ואמיתי יפתור זאת.לא חובה חפירה ,אפי' משהו יותר ממוקד כמו קוגנטיבי התנהגותי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;857971:
הכל שטויות.!
מניסיון! אני מתנצלת על ההתקפה! אבל כתבתי את זה באשכולות קודמים.קרובת משפחתי סבלה מהתסמינים האלה ועוד אחת סבלה מטיקים, בשלושת המימדים אמרו לי ששום בעיה ,והכל יפתר.הלכתי למטפלת טובה [המליצו לי] עשר פגישות 1000 ש"ח .גורנישט!נאדה! אפס!
והמטפלת אמרה שמבחינתה הטיפול הסתיים כלומר פתור.
כסף לפח ,והרבה!!!
רפלקסולוגיה עוזרת לדברים מסוימים.למתח זה גם אפשרי.מוח אחד גם במקרים מסוימים יש הצלחות ולפעמים רק גילוי מקור הבעיה ופחות פתרון הולם!
בקיצור,חבל על הזמן.חכם לא מטפל בסימפטומים אלא בודק לעומק השורש.במקרה הנ"ל לא נעים.רק טיפול פסיכולוגי מקצועי ואמיתי יפתור זאת.לא חובה חפירה ,אפי' משהו יותר ממוקד כמו קוגנטיבי התנהגותי.
חבל שאת ככה קוטלת אני מכירה הרבה שנעזרו בשיטת מח אחד ועוד כמה שיטות מהסוג הזה ממקרה אחד א"א להסיק מסקנות וגם לא ממטפלת אחת
ולגבי פותחת האשכול אם תרצי אוכל להפנות אותך למטפלות מעולות בתחום הזה

• הוסף לסימניות
ORT, היא מחפשת באיזור ירושלים
המליצו לה רפלקסיולוגית כי היא חושבת שזה בעיה של מתח ולחץ אבל היא רוצה באמת לבדוק כמו שBEKI אומרת את שורש הבעיה, לפעמים זה בעיה בגב או משהוא שגורם לה לקוצר נשימה...
בקיצור, היא מאוד סומכת על מה שאני אגיד לה אז אם יש עוד אנשים שיכולים לעזור , מה שניסו וכו', אני ממש אשמח..

• הוסף לסימניות
יש את אורי בירושלים מקסימה! יש לה מכשיר שלדבריה הוא כמו אולטרסאונד. הוא מגלה מה בדיוק הבעיה
וכן מטפלת כבר שנים במח אחד, שלשת המימדים אייפק וכו' ורואה הצלחות מדהימות! שווה לנסות!!

• הוסף לסימניות
בבית שמש יש רפלקסולוגית מדהימה בשם ציפי גרינגרס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורה127;858008:
ORT, היא מחפשת באיזור ירושלים
המליצו לה רפלקסיולוגית כי היא חושבת שזה בעיה של מתח ולחץ אבל היא רוצה באמת לבדוק כמו שBEKI אומרת את שורש הבעיה, לפעמים זה בעיה בגב או משהוא שגורם לה לקוצר נשימה...
בקיצור, היא מאוד סומכת על מה שאני אגיד לה אז אם יש עוד אנשים שיכולים לעזור , מה שניסו וכו', אני ממש אשמח..
תקשיבי יקירתי,ולא שאני מרוויחה משהו מכך שתלכי למטפל כזה או אחר.
קוצר נשימה ובחילות,דבר ראשון מבקרים אצל רופא משפחה,שוללים בעיות פיסיולוגיות כמו בעיות עיכול /כבד וכו' לעניין הקוצר בודקים תפקודי ריאה,אלרגיות.אם הכל נשלל מסיקים מכך שזוהי בעיה בכיוון הנפש.
אם הבחילות מתלוות לקוצר נשימה,סביר יותר שזה נפש.אולי ההבחורה היקרה הזאת נמצאת באמצעם של התקפי פאניקה/או בהפרעת פאניקה שהיא התפתחות משמעותית בנפש ולא סתם לחץ.ויש ,אנשים שסובלים בלחץ מבחילות וקוצר מינוריים שאכן זה רק סטרס.
בכל אופן כדאי לבדוק את זה קודם פיזיולוגית ואח"כ ללכת על ההיבט הנפשי-כמובן מה התדירות של זה?עד איפה הקושי?וכל מיני שאלות שאמורות להעיד על מצב הבעיה
אם זה לא מאד משמעותי את יכולה בהחלט לנסות שיטות אלטרנטיביות אבל קחי בחשבון שאם הן עוזרות,הן מקומיות ,לא לצמיתות ומצריכות להניח 'את הכסף על קרן הצבי'

אני מסייגת שלא אשמע הזויה:גם אני ביקרתי בדיקור סיני למיגרנות וזה עזר מעט לתקופה אבל אח"כ חזר.
כנ"ל מוח אחד.מניסיון שלי ועוד כמה.
שלושת המימדים,יכולה להוסיף מימד נוסף לזכותה והוא חוסר היעילות שלה להקיף בעייות רבות כמו שהיא מציגה.[ממים באוזניים עד ריפוי המחלה הידוע ה רח"ל]

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם
שיהיה שנה טובה
אני אברר את כל זה...

• הוסף לסימניות
הצלחה- יש לך את הטלפון שלה? זה בת נכון?

• הוסף לסימניות
בבקשה 02-5388846

די קשה להשיג אותה, אבל זה שוה.

• הוסף לסימניות
יש תחום טיפולי שהוא משהו בין קונבנציונלי ואלטרנטיבי
זה נקרא "הרפיה רפואית"
קלאסי למצבי לחץ ומתח
יש רופא בירושלים שמטפל בזה וקיבלנו עליו המלצה חמה מרופאת משפחה שמכירה אותו
(לא טופלנו אצלו בסופו של דבר, כך שאין לי המלצה אישית)
הטיפול הוא ללא מגע, כך שהיא יכולה להיות מטופלת על ידו (הרופא חרדי)
דר' יהודה מנדלסון
טלפון 02-5861265
או 052-2864003

• הוסף לסימניות
מלכה ברלב
0548414452
מקור ברוך.
תותחית על!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה