כללי רץ באינדיזיין

• הוסף לסימניות
בניתי מאסטר שמאלי ומאסטר ימני, ושמתי בהם תיבות טקסט.

כשאני מתחילה "להריץ", זה "רץ" רק בדף שהתחלתי אותו-
אם התחלתי אותו בשמאלי, זה "ירוץ" רק בדפים השמאליים, וההפך.

• הוסף לסימניות
תקשיבי טוב!

את הטקסט את לא מריצה בשום אופן במאסטר בגלל זה , זה לא רץ לך כאילו....

• הוסף לסימניות
אני עדיין חוזר ואומר.
צריך ללמוד את התכנה!
אח"כ הכול ירוץ.

• הוסף לסימניות
תכלס,
מה צריך לעשות בשביל זה?
(אני לא מריצה דרך המאסטר כמובן. רק בניתי תיבת טקסט שם)

תודה

• הוסף לסימניות
למה כוונתך?

הטקסט שאת עובדת עליו ארוך ואת רוצה שהוא יתפרס לך על כל העמודים?

• הוסף לסימניות
כשבונים את תיבות הטקסט במסטר, צריכים להגדיר מאיזה תיבה ישורשר ולאיזה!
יש בכל תיבה טקסט נקודת כניסה ונקודת יציאה ,
לוחציים על נקודת היציאה של התיבה הראשונה ואז רואים כאילו אני משרשר טקסט ,
ואז שופכים אותו בדיוק לאיזה תיבה שאני רוצה שאליה ישתרשרו אחד מהשני- כל זה במסטר.
אח"כ בעמודים עצמם שאני מייבא את הטקסט (נאמר מוורד) לפני שאני שופך אותו לתןך התיבה , אני מחזיק המקש shift לחוץ, ואז אני משפיך את הטקסט:
התוצאה-הטקסט ישורשר בין אותם תיבות ששירשתי אותם לפני כן באינדיזייןוכן יפתח לי עמודים בהתאם עד שייגמר הטקסט.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אוקי זה מה שרציתי להסביר לה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה ,הצלחתי.
אלפי תודות לעוזרים!!

• הוסף לסימניות
בשביל זה אנחנו כאן לעזור אחד לשני... לא!?

אין בעד מה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה