מעניין רץ ברשת • פוליטי

• הוסף לסימניות
הערת מנהל: אין להעלות תכנים כפולים אין לדון כלל! בדברים שיעלו פה.
יש להעלות רק דברים שמתאים לרוח אתר חרדי.

עמית סגל ב"ישראל היום":
פתאום, מהפך: במקום שישראל תתחנן למידע ותציע תמורות ותצעק "את כולם עכשיו" על אנשיה - חמאס דורש אותות חיים ושחרור מיידי של אנשיו, כמובן רוצחים מתועבים ולא חפים מפשע. המספר האמיתי נמוך ככל הנראה מ־200, נמוך בהרבה. החיים במנהרות תחת מגפי צה"ל אינם סגולה לאריכות ימים.
סיפור רפיח הוא רגע מבחן קריטי, נקודת פיתול בפונקציה שנקראת "יחסי ישראל עם אויביה". במשך עשרות שנים ישראל נרמלה את תרבות ה"פרוטקשן" - משלמים לבריון כדי שלא יתבריין. חמאס וחיזבאללה המציאו אינספור מוצרי בריונות שונים - צעדות השיבה על הגדר, בלונים, קסאמים, מנהרות, אוהלים - וישראל היתה מוכנה לשלם הרבה, רק כדי שיהיה שקט.

בג"ץ פסל את קולא, והשאיר את לוין לחפש מועמד ראוי, לא פוליטי, שצריך לסמוך עליו שהוא לא חלק מהכנופיה.
בשבוע שעבר פורסם על ראש להב 433 מני בנימין, שהוא עוקב לחקירה, בעקבות כך שהוא לא מצא חן בעיני הכנופיה.
נו, לוין לתשומת לבך.

screenshot_20251118_102010_x_optimized.jpg

דפנה ליאל: מסתמן - העצרות של מטה החטופים יופסקו בסוף החודש. המשאבים והתקציבים שנותרו ינותבו לאופן הפעולה שיבחרו המשפחות שנותרו.
ביבי החזיר את החטופים כדי להפסיק את המחאה נגדו (ינון מגל)

בנט מזמין אנשים לצפות בו בווידאו לייב: 300 צופים.
בנט "קורא לכולם" לבוא להפגנה של "רוב העם": פחות מ-10,000 איש מגיעים.
בנט בסקרים: 14,549 מנדטים.
(שגב ישראל אפריאט).

שר הביטחון ישראל כ"ץ החליט לסגור את תחנת הרדיו הצבאית גלי צה"ל,
שידורי התחנה יופסקו עד לתאריך 1 במרץ 2026.
(מקווה שזה שייך לפה)
שוחחתי השבוע עם י', קצינה שביקשה להישאר בעילום שם, שרצתה לספר לי כמה גלי צה"ל משמעותית לה.
"השנה האחרונה לא היתה קלה. השתתפתי בקרבות רבים, ותמיד כשיצא לי להאזין לגלי צה"ל הרגשתי שהם נותנים לי את הגב שהייתי צריכה", היא סיפרה לי. "הם היו תמיד מתקשרים אלי, רוצים תמיד לשמוע את הסיפורים שלי. אף פעם לא מקשים עלי אלא רק רוצים לשמוע איך אני רואה את הדברים". היא סיפרה בהתרגשות. "בתקופה האחרונה", סיפרה לי י', "הרגשתי שאף אחד לא מקשיב לי, ורק גלי צה"ל היו שם בשבילי. אני לא מצליחה להבין איך יש כאלו שרוצים לסגור את הבית של החיילים".
בלי להסגיר יותר מדי פרטים שאלתי אותה "איפה את משרתת?"
"אני מפקדת הפרקלי..." ואז קולות של גלים נשמעו ברקע והשיחה נותקה.
:D ;) :D
(קרדיט ל-עבר בקריאה ראשונה)

פדיחה גדולה | כתב ערוץ 14 הסגיר את עצמו על שימוש ב-AI לצורך כתיבת מאמר ש״מותאם לקו הפרשנות של אתר ערוץ 14"
עוד מפדיחות ה AI . אתר חדשות ששכח למחוק את ההודעה של הבינה מלאכותית. (הגזרה)
image+-+2025-11-24T191247.330.png

אנה ברסקי: עוד ביקור של בכיר אמריקאי: שגריר ארה״ב באו״ם, מייק וולץ, צפוי להגיע לביקור בישראל בימים הקרובים.
טראמפ במסדרונות הממשל :

היי מי עוד לא עשה לי בייביסיטר בישראל ? 40 $ לשעה.

רק צריך להיות שם , ואז ביבי לא יכול להתחיל עם חליל. לא מסובך.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה