כללי רצועות של תפיילין

• הוסף לסימניות
האם יש דרך ליצור רצועות תפילין, לפי בחירה אישית, שיסתלסלו לי על עמוד שיצרתי? (פוטושופ או אילוסטרייטור?) תודה מראש

• הוסף לסימניות
אין דרך? רק תוכנות תלת מימד? או שלא הסברתי את עצמי ברור מספיק?
אני מצרפת את העמוד שבניתי ועליו אני רוצה (יותר נכון הלקוח רוצה...) לסלסל רצועות תפילין.

קבצים מצורפים

• עמוד חדש2.jpg
    KB 158.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אפשר לעבוד ידני + מסכות

• הוסף לסימניות
בס"ד

באילוסטרטור או פוטושופ, פשוט לצייר את הרצועות להשתמש בגרדיאנט וצל + סבלנות, לפחות כך אני הייתי עושה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בס"ד

באילוסטרטור או פוטושופ, פשוט לצייר את הרצועות להשתמש בגרדיאנט וצל + סבלנות, לפחות כך אני הייתי עושה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
באילוסטרייטור-ליצור קו שחור מסולסל כמה שתרצי, (אפשר לאקספנד אותו, לעשות אותו חום ולשים מסביבו קו שחור דק יותר לתוצאה יותר מדויקת, לדעתי השחור בלבד יוצא נהדר)
להוסיף לו אפקט 3d extrude&baval
להתאים את העובי,זווית וכיווני אור(!)
גוד לאק

• הוסף לסימניות
אגב, זוג התפילין למעלה, הוא לא זוג...
זה 2 תפילין של ראש...

בתפילין של יד אין ש' על הבית.

• הוסף לסימניות
התסדרתי, תודה.
פשוט חשבתי שיש 'כפתור קסם' ואיני מודעת אליו...

• הוסף לסימניות
בעולם העיצוב והגרפיקה אין שום כפתור קסם.

אלא אם כן את רוצה שהכל יהיה פשוט וקל תלחצי על אנטר (פעם זה היה כפתור קסם)

• הוסף לסימניות
ctrl+z הוא בהחלט כפתור קסם. שימושי מאוד :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה