חדשות בעולם רצח צ'ארלי קירק

• הוסף לסימניות
ארה"ב: צארלי קירק, תומך נלהב של ישראל, נורה בצווארו במהלך עצרת.

צ'ארלי קירק מגדולי תומכי ישראל בעולם נרצח ע"י מתנקש במהלך דיבייט בינו לבין פרו פלסטיני שנערך ביוטה. הרצח בוצע ע"י ירי מרובה צלפים ממרחק של 180 מטר. נכון לרגע זה הרוצח עדיין לא נתפס. הFBI פתח במצוד אחריו

• הוסף לסימניות
IMG-20250910-WA0280.jpg

• הוסף לסימניות
יניר קוזין: אפקט אפשרי על ארה"ב נע בין רצח בובי קנדי לרצח מרטין לותר קינג.

הר געש מתפרץ.

• הוסף לסימניות
היה חסיד אומות עולם אמיתי.
לא רק כי אהב את ישראל ותמך ביהודים בכל מחיר אלא כי קיים 7 מצוות בני נח.
היה אדם אמיתי, חכם מאוד ועם סבלנות להסביר לדור הצעיר מהם ערכים באמת.
הוא ואשתו היו מוסרים הרצאות ביחד על החיים האמיתיים. על זוגיות ומשפחה.
וכמה העולם היום מחפש רק ריגושים זולים ומהירים שמחריבים אותו.
נקודת אור קטנה בעולם הפרוגרסיבי המערבי שנמצא עמוק בתוך הבוץ והחושך.
שרוצח שפל כיבה אותה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בן יניב: בן שפירו על רציחתו של צ׳ארלי קירק: כמו כולכם, אני המום לחלוטין, שבור לב וכואב לי עד הסוף היום. זה בלתי נתפס לכתוב את המילים האלה. פגשתי את צ'רלי קירק כשהיה בן 18, צעיר כל כך להוט ונחוש שפניתי מיד לחבר ואמרתי, "הילד הזה הולך להיות ראש המפלגה הרפובליקנית יום אחד." צ'רלי הפך לגדול וחשוב אף יותר מזה. זו הייתה זכות לראות את האיש העקרוני הזה עומד על אמונותיו ויוצר את הארגון הפוליטי השמרני החשוב ביותר באמריקה. אבל חשוב מכך, צ'רלי היה אדם טוב, אדם שהאמין נכון ורע, שעמד מאחורי ערכיו התנ"כיים. כולנו נתגעגע אליו, ואני לא יכול לדמיין את הכאב של משפחתו הצעירה והיפה, וכולנו חייבים להתפלל עבורם. ואנחנו חייבים להרים את השרביט במקום שבו צ'רלי השאיר אותו, להילחם על הדברים שבהם האמין בלהט רב. ואנחנו חייבים להילחם למען אמריקה טובה יותר - אמריקה שבה אנשים טובים יכולים לדבר אמת ולדון בלהט ללא פחד מכדור. אני בוכה על משפחתו של צ'רלי, ואני בוכה על ארצי היום. יותר מכל, אני בוכה על צ'רלי.

• הוסף לסימניות
טראמפ: לכבודו של צ'רלי קירק, פטריוט אמריקאי גדול באמת, אני מורה על הורדת כל דגלי ארצות הברית לחצי התורן עד יום ראשון בערב בשעה 18:00.
הבית הלבן כעת
IMG_20250911_005117_866.jpg

• הוסף לסימניות
מדהים | לא צייצו מילה על רצח צ'ארלי קירק:
יאיר לפיד
יאיר גולן
אביגדור ליברמן
נפתלי בנט
וכמעט כל חברי האופוזיציה
שבימים כתיקונם יש להם הרבה על מה לצייץ... (ינון מגל).

• הוסף לסימניות
הנשיא טראמפ הרטוריקה של "השמאל הרדיקלי" תרמה למותו של בן בריתו הקרוב, צ'רלי קירק. הוא הבטיח למצוא את האחראים לאלימות הפוליטית, וכן את "הארגונים המממנים אותה ותומכים בה".

בנאום וידאו שנשא מהחדר הסגלגל, אמר טראמפ כי ביקורת ליברלית על שמרנים "אחראית ישירות לטרור שאנו רואים בארצנו כיום, והוא חייב להיפסק עכשיו". (ניו יורק טיימס )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה