כללי רציתי לדעת חו"ד על שקית

• הוסף לסימניות
הראשון כמובן!!
עיצוב חמוד מאד, אם זה לשקית נייר זה ייראה מעולה, אבל לפי הגריד אני מבינה שזו שקית נילון זה ייצא חמוד אבל פחות

• הוסף לסימניות
הראשון כמובן!
חלק ויפה!!!

• הוסף לסימניות
הראשון מאוד יפה, אם כי הייתי קצת מכהה את הסגול, שישדר יותר יוקרה.

• הוסף לסימניות
הראשון יפיפה!

שמעתי פעם שלא עושים מעברים על שקית נילון,
תבדקי...

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים.
הנקודה היא שהדפסה צבעונית עולה יותר מהדפסה של צבע אחד.
הלקוחה שואלת האם כדאי להשקיעה בהדפסה צבעונית או לעשות צבע אחד.

לגבי המעבר אבדוק זאת.
זה פעם ראשונה שאני עושה שקית.

• הוסף לסימניות
רחל...!

שתי הדוג' ממש יפות, חלקות ומתוקות,לפי דעתי כדאי להשקיע בצבעוני, תאמרי לה שזה שווה את זה, גם הצבע אחד לא רע, אבל פחות מושך, אסאך הצלחה, נחמד לראות אותך כאן!

• הוסף לסימניות
הדפסת שקית נילון צבעונית עולה קרוב ל0.30 אג' ליחידה , משהו שכן הייתי משקיע בו בתור בעל עסק .

• הוסף לסימניות
הראשון יפה מאד

היתי עושה את החלק התחתון בצבע אחיד ולא מעברי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י st28;359666:
הראשון יפיפה!

שמעתי פעם שלא עושים מעברים על שקית נילון,
תבדקי...
אני עשיתי פעם מעבר על שקית ולא היתה עם זה שום בעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טאצ';359653:
הראשון כמובן!!
עיצוב חמוד מאד, אם זה לשקית נייר זה ייראה מעולה, אבל לפי הגריד אני מבינה שזו שקית נילון זה ייצא חמוד אבל פחות
גם אני חושבת ככה.
חמוד.

• הוסף לסימניות
בסוף כנראה נבחר הצבעוני.
תודה לכולם.

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי לא מסמנים את החור לידית..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י imirs;360085:
הדפסת שקית נילון צבעונית עולה קרוב ל0.30 אג' ליחידה , משהו שכן הייתי משקיע בו בתור בעל עסק .
כשאני קונה בגד לילדה בת חמש במחיר של ילדה בת חמש עשרה ,לפחות שקית ב30 אגורות;):);)

נ.ב. כנ"ל השקית הראשונה מקסימה.

• הוסף לסימניות
צבעוני בעיניים (:
מה שכן, במבט ראשון (על סמך עיצוב וצבעים), לא בהכרח ניתן להבין שהשקית מיועדת/יוצאת מחנות בגדי ילדים.. (אלא אם כן מתעכבים על שכתוב למטה..בקטן..)
דרך משמחת (:

• הוסף לסימניות
כשאני קונה בגד לילדה בת חמש במחיר של ילדה בת חמש עשרה ,לפחות שקית ב30 אגורות;):);)
אף אחד לא הכריח אותך לקנות שם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה