רצפה לסוכה

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לרכוש חומר זול לשים על הרצפה בסוכה (-חניה) שנה שעברה השגתי מין בד ששמים בהרבה אירועים על הבמות זה היה ממש נחמד ולא שמרתי את זה אשמח לשמוע אם מישהי יודאת איפה אפשר להשיג כזה דבר בב"ב או דבר חילופי זול ולא פיויסי שרוחבו 80 ס"מ ומחירו 25 ש"ח למטר
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
ראיתי מאד מאד מוצלח משטח דשא סינטטי, זה מדהים בסוכה!
בירושלים מכרו על המטר באפריון.

• הוסף לסימניות
הרבה יותר מ-25 ש"ח למטר...

• הוסף לסימניות
הדשא לא כזה יקר ברוחב שהיא רוצה זה עולה בין 30 - 35 ש"ח למטר (תלוי איפה)

• הוסף לסימניות
דשא יספוג את המרק\קולה שישפך?
אפשר לנקות?
פיויסי נשמר לשנים זה השקעה כמו קיינעס כמו הדפנות ואפילו כמו הקישוטים:)
ממליצה.....כל שנה להשקיע במשהו ארוך טווח

• הוסף לסימניות
אני בדירה שכורה וזה אמור להיות זמני. ע"כ אשמח לדעת איפה ניתן לקנות משטח דשא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;864200:
דשא יספוג את המרק\קולה שישפך?
אפשר לנקות?
פיויסי נשמר לשנים זה השקעה כמו קיינעס כמו הדפנות ואפילו כמו הקישוטים:)
ממליצה.....כל שנה להשקיע במשהו ארוך טווח

מה זה פיוּסִי? אה P.V.C הבנתי :D

ואם כבר אם למישהו יש רעיון לסוכה שבנויה בחצר על החול במקרה הזה P.V.C לא יעיל כי הוא דק מידי אולי כן עדיף דשא סינטטי? או שיש פתרון אחר?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;864228:
אני בדירה שכורה וזה אמור להיות זמני. ע"כ אשמח לדעת איפה ניתן לקנות משטח דשא
ברשתות כמו אייס/הום סנטר וכו' - זה בעצם שטיח שנראה כמו דשא - למיטב ידיעתי, עולה החל מ-40 ש"ח למטר ויכול להגיע גם ל-150 ש"ח למטר (תלוי באיכות ובמראה).

• הוסף לסימניות
הדשא נשטף מעולה, ואני קניתי אותו בעור פלסט בגאולה אבל כמדומני שבאפיריון יותר זול.

• הוסף לסימניות
נדמה לי באפריון היה ליד פתק 25 שח למטר, אבל אני ממש לא בטוחה!

• הוסף לסימניות
האם יש להשיג גם בבני ברק????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה