• הוסף לסימניות
כבר עדכנתי כאן בפורום שאנחנו משפצים;)
הפעם אנחנו צריכים לבחור רצפה,
1. הקבלן המליץ על פרפקטליין אשמח לשמוע המלצות או דיס המלצות (אפשר גם באישי) או המלצה על מקום אחר (לא יקר)
2. מה יותר מומלץ מבחינת יופי ופרקטיות מרצפות מט או מבריק. (אשמח להסבר על הסוגים השונים אני נאבדת במבחר--)

תודה רבה לכל המגיבים!!

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד על מבריק אבל לא מאוד מבריק
וגם כדאי מאוד עם דוגמה מקושקשת מעט כך שלא רואים כל לכלוך, מה שמאוד בעייתי במרצפות מהסוג הזה..

• הוסף לסימניות
ברוכה הבאה למועדון המשפצים
פתחי את הפורום והתחילי לקרוא אשכול אחרי אשכול
יש כאן אוצרות של ידע והמון נסיון של אנשים

• הוסף לסימניות
1. אני עשיתי בירורים מאוד מקיפים בנושא- הייתי בכמה מקומות ועשיתי בדק רציני בנושא
ממליצה מאוד על 'קרמיק ארט'- חנות עם מבחר ענק והמחירים ממש ממש זולים לעומת אחרים.
יצא לי לראות דגם מסוים שרצינו בחנות מסויימת ומבחינת המחיר ובמחיר בקרמיק ארט היה זול בהרבה והשרות שלהם מצוין!

2. עניין של טעם
אני אישית ממליצה יותר על מבריק (קחי בחשבון שעל מט רואים כל לכלוך)
יש אפשרות של ריתוף 'לפאטו'- חצי מבריק חצי מט.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אימא שלי עשתה מט בתוך הבית לפני ארבע שנים והיא מתחרטת כל יום על הטעות הזאת.
רואים את כל הלכלוך וגם המראה הכללי של הבית אפילו שהוא נקי לא עושה מראה נקי,
ואימא שלי היא אישה נקיה ב-מ-י-ו-ח-ד-!!

• הוסף לסימניות
אני ממליץ רק על מבריק "מלוטש",- ולא "מזוגג" - זה הבדל שמים וארץ.
זה מתלכלך מהר אבל גם מתנקה מהר וזה מאוד יפה.
חשוב שיהיה "רצף" טוב יותר מהאיכות של הריצוף!!! - תשלמו על רצף איטי ויסודי מחיר גבוה ותרוויחו
טלפון של אחלה רצף
רימחי- 0522391489 רצף ערבי מבית חנינא, הוא איטי אבל הוא "מבין" מאד טוב בריצוף.

דבר נוסף תבדקו בחנות בטוש על הריצוף אם זה נמחק (לא ארטליין), כי אם לא, אז אם ישכב לכם שקית מרשרשת עם כיתוב על הרצפה זמן מה ויהיה לחות אז ישאר לכם סימן.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבים!!
בסוף קנינו מבריק מזוגג מלוטש, בנגב עודפים מקווה שנהיה מרוצים בעז"ה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה