רקעים לסטודיו

• הוסף לסימניות
בעז"ה מתכננת רכישה של רקע חדש.
מלכתחילה רציתי רקע נייר, אבל מכיוון שהסטודיו שלי נייד, ז"א שכל פעם אני מפרקת ומרכיבה נראה לי שרקע גדול (2.70) יהיה לי כבד. יש לי כרגע רקעים צרים (1.35) אבל זה ממש לא פרקטי.
האם יש כאן מישהי עם נסיון ברקעי בד מפוטופריק חלקים או מדוגמים, האם רואים קימוטים? אשמח לתמונות למי שיש.
או אם למישהי יש ניסיון בהרכבה ופירוק של רקע נייר ארוך, האם זה כבד, או משהו סביר?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
לי יצא המון להוציא מחוץ לסטודיו רקע נייר ולהרכיב על מתקן נייד.
פשוט חתכתי קצת מהאורך ואז זה היה פחות כבד.

עם רקעי בד אין לי נסיון ואשמח גם לשמוע חוות דעת.

• הוסף לסימניות
בזמנו לפני כמה שנים התחלתי עם מתקן נייד והייתי מחליפה קבוע תוך כדי הצילומים את הרקעי נייר
זה בהחלט מסרבל את העבודה דורש שטח תמרון
אבל לא נורא ואפשרי

• הוסף לסימניות
אגב גם היום יש לי בנוסף ל9 רקעים התלויים
עוד 3 מונחים בצד שלעיתים אני מרכיבה על המתקן תוך כדי

• הוסף לסימניות
לרוב כן. אבל יצא לי פעם אחת לקחת ציוד סטודיו בתחבורה ציבורית......
מה שכן, חתכתי גם את הרוחב של הרקע כי זה היה מיועד רק לצילומי פורטרט. ושמתי את זה בתיק של החצובות. פשוט ונוח.

ויש פעמים שלא סוחבת רקעים. משתמשת ברקע הטבעי של המקום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה