רקעים לעיצוב במחשב

• הוסף לסימניות
למי שמעוניין/ת שישלח הודעה בפרטי.. (זה בחינם :):):))
אי אפשר להעלות כאן יותר מידי קבצים

קבצים מצורפים

• Autom green.jpg
    2.2 MB · צפיות: 80
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי חסון;1509988:
למי שמעוניין/ת שישלח הודעה בפרטי.. (זה בחינם :):):))
אי אפשר להעלות כאן יותר מידי קבצים

רקע יפהפה!
אם אתה מעוניין לשתף, אתה יכול להעלות תיקייה לגוגלדרייב ולשתף קישור!

• הוסף לסימניות
חברים ראיתי שזה שוקל בערך 1.5 גיגה אז אני יעלה לשרת ויביא לכם קישור לכאן.. סליחה מכולם שהטרחתי אותם לשלוח בפרטי.. זה לא הסתדר.. בערך עוד שעה זה יגמור את העלאה ואני יעלה קישור תהנו..

• הוסף לסימניות
לצערי האיטרנט בעבודה לא זז אני יעלה את זה היום בערב מהבית..

• הוסף לסימניות
לא מצליח להעלות

אני יעלה כאן קצת קצת וזהו:mad::mad::mad:

קבצים מצורפים

• 5.jpg
    1.7 MB · צפיות: 70
  • 2.jpg
    2.3 MB · צפיות: 59
  • תודה
Reactions: B&B
  • הוסף לסימניות
איך משתמשים בזה? אני חותכת את המצולם?

אפשר הסבר?

• הוסף לסימניות
עוד רקעים

למי שלא יודע להשתמש זה יכול לשמש כרקע מצוין לשולחן עבודה :):):)

קבצים מצורפים

• 7.jpg
    3.7 MB · צפיות: 66
  • 4.jpg
    2.7 MB · צפיות: 66
  • הוסף לסימניות
מה לגבי זכויות יוצרים?
זה מאושר לשימוש אישי/מסחרי חופשי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה