כללי רקעים

• הוסף לסימניות
משהו יודע איך עושים את הרקעים האלו, או שיש לו איזה מדריך ?

תודה רבה מראש

קבצים מצורפים

• 416פנורמי_כללי.jpg
    KB 32.1 · צפיות: 25
  • פנורמי כללי 468.jpg
    KB 18.1 · צפיות: 23
  • 214כללי.jpg
    KB 56.2 · צפיות: 21
  • 201כללי.jpg
    KB 82.7 · צפיות: 23
  • כללי 423.jpg
    KB 30.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
באיזה שהוא שלב במהלך הלימודים בסמינר- לימדה אותנו הגב' חיה שפיגלר (שימשונית בפרוגית) איך יוצרים רקעים מהסגנון של התמונה האחת לפני האחרונה.
תפני/ה אליה- יתכן והיא תשמח לעזור.

• הוסף לסימניות
זהו משחק בMESH וב- BLEND ובמברשות עם המון שכבות התאמה ואפקטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טורקיז;628209:
זהו משחק בMESH וב- BLEND ובמברשות עם המון שכבות התאמה ואפקטים.

פוטושופ ?
אילוסטרייטור ?
מדריך ?!

תודה!

• הוסף לסימניות
מדריכים אין לי,
אבל אני יכולה לומר לך שמרבית הרקעים המוצלחים,
שאת ואני מזילות ריר מולם,
נעשו בקטע של ניסוי ותעיה,
ולא תמיד בכוונה תחילה לתוצר המוגמר.
לי אישית יש מאגר רקעים דומה שיצרתי בכוחות עצמי,
מרביתם נעשו מתוך הסח הדעת,
ומשחקים בתוכנות השונות (אילוס ופוטושופ, פוטושופ בעיקר),
עד לקבלת תוצאה שאין לי מאיפה להתחיל להסביר איך יצרתי...

אם את כבר שואלת, מדריכים בהחלט יכולים לעזור,
אולי ספר ה'קוקבוק' יוכל לתת מענה חלקי לפחות (הוצאת מנטור)..

הצלחות.

• הוסף לסימניות
בחלקם בפוטושופ, חלקם באילוסטריטור. צדקה "נצנץ" שכתבה שבעיקר נעשים בהסח הדעת, פשוט המון התקשקשות ונסיונות.

• הוסף לסימניות
רובם באילוס'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה