רקעי מוזיקה

• הוסף לסימניות
אני צריכה כמה שיותר קליפים/ רקעים של תווים, כלי נגינה, כל מה שקשור למוזיקה, בבקשה שכל אחת תעלה משו..

• הוסף לסימניות
יש לי צילומים טובים מקונצרט (גם כלים בתקריב)
איך אני שומרת הסרטה בכדי שתהיה מספיק קלה לעלות כאן.

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• deep-red-music-disc_-yey6nyls__D.mp4
    22.8 MB · צפיות: 54
  • הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• Notes Version 2.avi
    1.9 MB · צפיות: 35
  • Notes Back.avi
    1.9 MB · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
---

קבצים מצורפים

• 1024_JumpBack.avi
    1.8 MB · צפיות: 34
  • 0988_JumpBack.avi
    1.8 MB · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• 1 (1).mov
    18.7 MB · צפיות: 41
  • נגינה חופשי.mp4
    15.9 MB · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
יש לי הרבה, מעלה לג'מבו

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, מירי, מה איתך?

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
אוי ואבוי!
ממש לא שמתי לב לזה, שמתי את מה שהיה לי במאגר....
מה עושים?
מולטיגרפיה, הורדת כבר? אני יכולה למחוק?

• הוסף לסימניות
....

קבצים מצורפים

• color-shifting-audio-eq_by9-vqbwb__D.mp4
    16.7 MB · צפיות: 39
  • לופ תווים רוקדים.avi
    4 MB · צפיות: 39
  • לופ תווים.avi
    4.1 MB · צפיות: 43

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה