רקעי נייר

• פותח הנושא RMO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קניתי רקעי נייר בפוטו פריק ע"פ ההמלצות כאן בפורום, ורציתי לשאול את כל בעלי הנסיון- איך גורמים לרקע לרדת לרצפה ? הוא פשוט מתגלגל לי בחזרה על המקל, וחוצמיזה- אם אני מורידה אותו לבד הוא עגול ולא יורד יפה לרצפה.
מי מכיר את הענין?
איך פותרים?

• הוסף לסימניות
מדביקים לרצפה עם מסקינג טייפ (דבק נייר)

• הוסף לסימניות
מדביקים לקצה של הסליל פס עץ, פורמיקה, (או כל דבר קשיח אחר) לכל רוחב הבריסטול , ואז בגלל הכובד את מרוויחה 2 דברים:
א. יורד בקלות
ב. הקצוות לא מתעגלים

• הוסף לסימניות
תתחדשי!
איזה צבעים קנית בסוף?..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;761980:
תתחדשי!
איזה צבעים קנית בסוף?..

שילמתי על 3 רקעים ולקחתי בנתיים רק שחור ולבן כי זה מה שנותר במלאי, עוד שבועיים כשינחתו כל הצבעים אני אחזור להתלבט.........

מה את עושה? (עם העיגול וזה שזה לא יורד!)

• הוסף לסימניות
שמים 2 קליפסים או אטבים
ולמטה שמים מסקינג טייפ
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זה רק בהתחלה שזה לא יורד טוב
מקסימום אני מושיטה יד ומושכת תוך כדי גלילה

על הרקע הלבן אני מניחה פורמייקה לבנה וזה "מחזיק" אותו, וברקע החום הפרקט, את השלישי אני לא מורידה על הרצפה ותופסת אותו גם בפרקט

• הוסף לסימניות
לא הבנתי- מה את מתכוונת לא מורידה על הרצפה?

המשטח פרומיקה שלך נייד? באיזה גודל הוא?

• הוסף לסימניות
הפורמייקה לא קבועה לרצפה
זה דיקט דק ולא כבד
גודלו משהו כמו מטר וחצי על שתיים או שתיים וחצי (כשהסטודיו מקופל אני שמה אותו מאחורי הספה..)

לגבי הרקע התכוונתי שאני לא פורשת אותו על הרצפה כמו שאני עושה עם הלבן, הוא משמש רק כרקע (על הקיר)

• הוסף לסימניות
המשטח שלי הפרומייקה כבד כמו ארון מתים, אני לא יודעת מהלעשות איתו.
מאיזה חומר הדיקט שלך? שלי סנדוויץ, וקשה להזיז אותו, נורא!

• הוסף לסימניות
באמת נשמע מסורבל
שלי דק ממש (חצי ס"מ בערך..)
פשוט דיקט
שלך נשמע עבה ומאסיבי

• הוסף לסימניות
מנצלת לשאול-
ברקע שחור יש הבדל אם זה בד או נייר?
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;762207:
מנצלת לשאול-
ברקע שחור יש הבדל אם זה בד או נייר?
תודה

לדעתי עדיף בד,
יותר סופג ופחות מחזיר אור.

• הוסף לסימניות
לי יש שטיחים בכל מיני צבעים וזה מה שמחזיק את הנייר שלא יתגלגל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;762235:
לדעתי עדיף בד,
יותר סופג ופחות מחזיר אור.
בד"כ בד (תלוי בסוגי הבד), מתקמט יותר מהר.
בד לבן פחות בעייתי, כי הלבן נשרף.
בבד שחור צריך יותר זהירות
שווה לבדוק בד כשהוא מגולגל בתוך גליל.

• הוסף לסימניות
אם אתה יודע לעבוד עם שחור אז אין שום בעיה אתה הופך אותו לאטום (על משקל השריפה בלבן)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lapotreit;762415:
אם אתה יודע לעבוד עם שחור אז אין שום בעיה אתה הופך אותו לאטום (על משקל השריפה בלבן)

כשיש תאורה צידית, זה די מורכב.

• הוסף לסימניות
תודה לעונים, הנגר אמר שיחליף לי את הדיקט למשהו הרבה יותר קל ודק.
עוד שאלה- איך מחברים את הפינה של הגבס (קלקר)?
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה