כללי רקע - בפוטושופ או באילוס מה מומלץ ??

• הוסף לסימניות
מעונינת ברקע כמו בדוגמא המצורפת
איפה מומלץ להכין אותה ??
בפוטושופ או באילוסטריטור ??
ובאיזו דרך תתאים לי ברזולוציה גבוהה במיוחד ??
אני עשיתי עם הליקואיפי
אבל הוא לא נותן לי להגדיל את המברשת לגודל גדול
כך שהרזולוציה המבוצעת נמוכה
באילוסטריטור אחרי המש הוא לא נותן לי לעשות טואיסא

אשמח לקבל הכונה מהי הדרך הטובה ביותר

קבצים מצורפים

• reka meugal.jpg
    KB 109 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
למה הגעת כ"כ רחוק???
פוטושופ.
תיצרי קובץ 1X1 ס"מ. חצי ס"מ לבן וחצי שקוף ותעשי שייוצר ממנו פטרן (מילוי תבנית).
הכנסי למסמך שלך. עשי רקע בצבע שאת בוחרת.
בשכבה חדשה שפכי את מילוי הפטרן. יצא לך פטרן של קו לבן וקן שקוף.
תכנסי לפילטר - סטייליז - פולר.............. (משהו ארוך). תסמני עיגול באפשרות הראשונה מבין השניים ותאשרי. יווצר לך קרניים שיוצאות מנקודה אחת.
ההמשך לדעתי זה או רדיאל בלור, או אחד מפילטרי העיוות עם גרדיינט בלור.
אפשר גם לתת קצת שקיפות או שילוב.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה לך עדן
הקושי שלי הוא ביצירת העיוות המעוגל
איך ניתן לעשות כמו בליקואיפי ?

טוב הצלחתי
עשיתי רדיאל בלור
ואח"כ טואירל, ויצא מצוין
תודה רבה !!

דרך אגב את הקרנים עשיתי בשניות באילוס
ציור משולש
תזוזה אחת עם אלט
וקונטרול D מספר פעמים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ורד;272720:
דרך אגב את הקרנים עשיתי בשניות באילוס
ציור משולש
תזוזה אחת עם אלט
וקונטרול D מספר פעמים

את הקרניים אפשר לעשות גם בפוטושופ
ציור משולש
CTRL+ALT+T להזיז את נקודת הציר (או איך שזה נקרא) לפינה שרוצים ומזיזים את המשולש כמה מעלות שצריכים ואוטומטי הוא מכפיל אותו
SHIFT+CTRL+ALT+T מספר פעמים (במקום קונטרול D באילוס)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה