כללי רקע ומסגרת למודעות להכנסת ס"ת

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• Template.jpg
    KB 121.4 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
רעיון מאד יפה.

• הוסף לסימניות
רעיון יפה מאד
הלפידים מקסימים
את הכתר צריך להחליף לזהב או ברונזה

• הוסף לסימניות
אם מותר להיות טיפה ביקורתי , הלפידים אמנם מהממים, אבל איך שהוא זה לא משתלב עם הכתר והעיטורים מדי תלושים ועומדים באויר, קצת תעגל פינות למטה ותתן לזה צבעים יותר חמים , זה מדי קר מרובע ומשעמם!
אבל הלפידים והעיטורים כשלעצמם יפים מאוד, מקוה שהביקורת תעזור ולא תפריע. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד לא נראה לי מרובע מדאי
את העיטורים בצדדים נראה לי שצריך להצר המסגרת לוקחת הרבה תשומת לב.

• הוסף לסימניות
יוסעלע. אתה לא יודע מזה הזכיר לי ר"ל

זה יפה.תעשה משהו עם הלפידים.

• הוסף לסימניות
זה יפה מיוחד, חדשני ומעניין.

גם לי הלפידים מזכירים לי אינקוזיציה או חלילה מנזר ה"י.

• הוסף לסימניות
מענין שגם אני חשבתי כך מיד כשראיתי זאת אבל כל עוד הייתי דעת יחיד לא העליתי דעתי
אבל הביצוע יפה מאד

• הוסף לסימניות
רעיון!
הלהבות זהות מדי אחת לשניה

• הוסף לסימניות
רעיון יפה והעבודה שלך עוד יותר

• הוסף לסימניות
יפה, אם כי חסרה בזה העדינות המלווה את שאר עבודותיך הנפלאות.

• הוסף לסימניות
LMNT אהבתי תגובותך, ואכן צדקת בדבריך, ועוד מעט אעלה שיפור.

• הוסף לסימניות
באמת מעודן יותר, ממש יפה!

תיקון לשוני ל: "הספר תורה תצא":

- ספר התורה יצא
- הכנסת ספר התורה תצא

• הוסף לסימניות
ספר התורה אין לו משמעות, כי שמו של הספר הוא "ספר תורה" ואכן צריך לכתוב ה"ספר תורה" יצא...

• הוסף לסימניות
טיפוגרפי' צריך שיפור.
כאשר זה יתלה בין עשרות מודעות יוכלו לקרוא רק המילים הכנסת ספר תורה, וזה דבר שקורה כל שבועיים
תדגיש הביהמ"ד, כתיבת האותיות, שם הנדבן, וגם התנו כבוד לתורה מובלע ברקע התחתון.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מ_הלוי;58207:
...יוכלו לקרוא רק המילים הכנסת ספר תורה...

אני חולק עליך... אם העיצוב מעורר, העובר... יעצור ויקרא.

זה לא פרסומת שההודעה נכנס לראש העובר Subconsciously(=תת הכרה?). זו 'מודעה' שהעיצוב והמילים "הכנסת ספר תורה" גורמים לו לעצור ולקרא.

בתקוה שהבנת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה