כללי רקע חום שַיִש כמו של ספר קודש

• הוסף לסימניות
אני רוצה להדפיס ספר שיראה כמו ספר קודש, אבל בלי הטבעות,
יש למישהו רקע כזה? (לא צבע אחיד, אלא עם גוונים... תסתכלו בארון ספרים:))
תודה!

• הוסף לסימניות
הורדתי את זה מפרוג לא מזמן...

קבצים מצורפים

• סקאי.jpg
    KB 94.4 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
בבקשה אני לא יודעת אם הצלחתי להעלות

• הוסף לסימניות
אם משהו יודע להסביר לי איך מעלים קובץך אני אשמח

• הוסף לסימניות
במצב עריכה מתקדם, לוחצים על הסיכת משרד ומעלים את הקובץ.

• הוסף לסימניות
זה מה שאני עושה תמיד אבל זה לא עולה

• הוסף לסימניות
1. אפשר לבקש מnechama3048 להוריד את זה כמו קובץ כגון בRAR.
2. לוחצים קודם כל על התמונה (התמונה נפתח בגדול) ואחרי זה לוחצים עוד הפעם בלחצן הימיני ובוחרים ב:שמירה תמונה בשם... זה יוצה כמעט 100% ברור

פשוט!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הברקהבפרסום;524260:
1. אפשר לבקש מnechama3048 להוריד את זה כמו קובץ כגון בRAR.
2. לוחצים קודם כל על התמונה (התמונה נפתח בגדול) ואחרי זה לוחצים עוד הפעם בלחצן הימיני ובוחרים ב:שמירה תמונה בשם... זה יוצה כמעט 100% ברור

פשוט!!!

סבבה!!
ומה עם 1. לא נסית;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה