דרוש מידע רקע לצילום

• הוסף לסימניות
היי אני רוצה לדעת לגבי רקע לצילום. איזה סוג עדיף בד או נייר? מאיפה קונים? איזה גודל מומלץ? וכל מה שצריך לדעת על זה.
ומאיפה אפשר לקנות את הירח והכדור פורח שמצלמים עליו את הניו בורן {מקווה שאתן מבינות מה הכוונה...} .
תודה מראש לכל העונות.

• הוסף לסימניות
אני די חדש בתחום ולא מכיר את הסוגים שיש
אבל יכול להמליץ על בד שאני קניתי באליאקספרס ומרוצה ממנו הגיע תוך 5 ימים וזה נשלח מהארץ
קניתי גם בחנות הזאת מתקן רקעים ומרוצה ממנו

קבצים מצורפים

• 5555.PNG
    5555.PNG
    KB 81.3 · צפיות: 46
  • הוסף לסימניות
נגמר להם כל הצבעים..... ואני צריכה את זה דחוף.
תודה.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לבחור משלוח מ cn משם יש לך את כל הצבעים והמידות רק שזמן המשלוח יכול להיות יותר איטי למרות שמהנסיון שלי אליאקספרס השתפר מאוד במהירות הגעה בדרך כלל תוך שבועיים מגיע משלוח אבל אי אפשר לדעת

• הוסף לסימניות
מאיפה את בארץ?יש צלמות שמשכירות לפי שעה ..

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות ואני מביתר עילית

• הוסף לסימניות
אני רוצה כל מיני תמונות על צילומי ניו בורן אפשר לשלוח?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
איזה רקע אתן ממליצות לצילומים 'רטובים'?
שלא יהיו כתמים כהים יותר (בד) ולא יקרע מהמים (נייר)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע האם יש אפשרות לשכור רקע של ציון הרשב"י בשביל חלאקה
בתודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה