כללי רקע לתמונת פספורט

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!

אני צריך לערוך תמונת פספורט עבור 25 תלמידים

רציתי לברר כמה דברים לפני, היות וזה פעם ראשונה שלי.

1. באיזה רקע כדאי לי לצלם את התלמידים בכדי שזה יצא יפה (לבן, כחול, או משהו אחר)

2. האם מישהו יוכל להמליץ או להעלות לי רקע נחמד שאני יוכל לשים בתמונה.

3. אם יש למישהו דוגמאות שהוא עשה בעבר זה מאוד יעזור לי לרעיונות.

4. אני עושה את התמונה בקורל דרו, האם זה כדאי או שכדאי בתוכנה אחרת.

5. איך עושים בקורל דרו שיראה שקיפות של התמונה כלפי מטה (ז"א צל שקוף של התמונות האחרונות כלפי מטה.

תודה ענקית מראש לכל העוזרים והמסייעים;)
דודו10

• הוסף לסימניות
תמוות פספורט לתלמידים עושים בד"כ על תכלת, כשהתלמידים לובשים חולצה לבנה (זה מה שאני ראיתי בכולופן).
ואם זה בית יעקב שלובשים תכלת - אז אולי כדאי על רקע לבן..
היתרון ברקע תכלת זה שזה שימושי לתלמידים לעוד דברים (במידה והם מקבלים כמה עותקים מהתמונה..)

נראה לי, שאם רוצים לעשות רקע בצבע אחר - כדאי בדוק שזה בסדר מצד מזמיני התמונות..

לגבי קורל - אני לא יכולה לעזור.. אני מאילוסטרטור..

• הוסף לסימניות
מאד נח לעשות תמונת מחזור באינדיזיין.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!

אשמח אם מישהו יוכל לענות לשאר השאלות

יום טוב
דודו10

• הוסף לסימניות
ככה,
בעיקרון ישנו רקע מיוחד שהוא מחזיר אור ומתגלגל כמו "רול אפ", עם מעמד.
הוא בצבעי כחול - לבן.
(גרדייאנט/מחליף צבעים)
המחיר שלו כמה מאות בודדות...
הוא עושה תמונות יפיפיות.

אפשרות נוספת, אם כי פחות מומלצת, היא לקנות בחנות ליצירה וגננות- "פלקט" או בריסטול,
שהצבעים שלו אותו דבר.(ז"א כחול מחליף ללבן). ואז תולים על קיר או משו.
מחיר: כמה שקלים.

תצלם באור יום, באור שמש. אבל שלא יסתנוורו.

תמונת מחזור הכי נוח להכין באילוסטריטור, או בפריהנד.
(עבדתי עם צלם לבתי-ספר)

בהצלחה, שאלות נוספות בשמחה...

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!!!

עוד 2 שאלות אם אפשר בבקשה:
1. מכיוון שאני עובד בקורל האם תוכל לומר לי איך יוצרים שקיפות כלפי מטה (ז"א שיראה למטה שקוף כמו צל)
2. האם יש לך המלצה לרקע לתמונות פספורט (ז"א רקע לעמוד) אני מצלם תלמידי ישיבה עם רקע לבן האם תוכל לממליץ לי על איזה רקע

תודה רבה רבה מראש
דודו10

• הוסף לסימניות
חחח,
1. אישה...
2. אני לא ממש מכירה את קורל...אתה יכול לעשות פינות עגולות וזה מספיק יפה...
3. רקע לתמונת מחזור אפשר גרדיינט, אפשר רקע בהיר של תמונת הישיבה,(חזית) או אפילו איזו תמונת נוף יפה- למשל מפל- ואז כותבים איזה פסוק..."כאייל תערוג על אפיקי מיים..." וכד'...

• הוסף לסימניות
תודה ענקית!!!

אולי בכל זאת מישהו שמתמצא בקורל יוכל לעזור לי,
איך יוצרים שקיפות כלפי מטה???

תודה רבה
דודו10

• הוסף לסימניות
הנה, אני מקורל. מה הכוונה שקיפות כלפי מטה? שכל תמונה תסתיים במעבר שקוף? מתחת לתמונה צל dropshadow? תסביר.

• הוסף לסימניות
נשמע שאתה מדבר על השתקפות?
לא שאני מבינה בקורל, אבל אולי זה יעזור למי שמבין...

• הוסף לסימניות
אני לא יודע איך קוראים לזה אבל אני צריך דבר כזה שמתחת כל תמונה יראה שיקוף כלפי מטה של התמונה עצמה ולא צל אפור.

תודה רבה רבה לעוזרים
דודו10

• הוסף לסימניות
מסתבר שהכוונה לכלי הגביע - השקיפות.
יש אפשרות לבחור מעבר חלק, שקיפות קבועה בכל התמונה או מעברים מכמה סוגים. (זה מופיע בסרגל למעלה כשבוחרים אוביקט עם הגביע.
אם זה מעבר כלפי מטה, ניתן לגרור את הגביע לאורך הרצוי

קבצים מצורפים

• tran.jpg
    KB 40.4 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
אני מתכוון לצל הזה

תודה רבה!!!!

אבל אני מתכוון לצל הזה

כמו באיור של הטלפון

שיראו את התמונה ומתחת שקיפות שלה

תודה רבה
דודו10

קבצים מצורפים

• Telephone2.jpg
    KB 997.7 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
אם השתקפות לתמונה עצמה - צריך לתפוס אותה בנקודה האמצעית למעלה, להפוך כלפי מטה תוך כדי הכפלה ע"י לחיצה במקביל על על הלחצן הימני של העכבר, (אם רוצים הכפלה מדיוקת - צריך לעשות כל זאת בשילוב מקש קונטרול), ולהחיל על התמונה ההפוכה את השקיפות בעזרת כלי הגביע.
אם שקיפות כמו בטלפון - צריך ליצור קו מתאר זהה לאוביקט, למלא אותו בצבע שחור (או צבע אחר רצוי), להפוך וליצור שקיפות כנ"ל.

• הוסף לסימניות
לא כדאי לצלם על פוליגל, אני צילמתי, והיה לי בגגל זה הרבה מאד עבודה, למרות שהפוליגל מפתה כי הוא קשיח ויכול לעמוד, עדיף נראה לי מפל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה