כללי רקע מאחורי אות (CHARACTER) באינדיזיין.

• פותח הנושא מי
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אתם מבינים למה התכוונתי?
רק מאחורי הטקסט, כמו בוורד...

• הוסף לסימניות
מסמנים שיהיה קו תחתי ובאפשרויות התו מעבים אותו כך שיהווה רקע, ומזיזים אותו למקום הרצוי - לאמצע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פפפ;855416:
מסמנים שיהיה קו תחתי ובאפשרויות התו מעבים אותו כך שיהווה רקע, ומזיזים אותו למקום הרצוי - לאמצע
איפה בדיוק מגדירים את עובי הקו הזה?

• הוסף לסימניות
בתפריט CHARCTER (לא הסטייל), לוחצים על החיצים הכפולים (ימין למעלה בפינה), יש שם UNDERLINE OPTIONS, שחק ומצא נחת!@

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;856361:
איפה בדיוק מגדירים את עובי הקו הזה?
יש לי בעברית אז ככה
חלון/אות וטבלאות/ תו - לסמן ויפתח חלון חדש, בצד ימין של החלון יש האפשרויות של החלון תראה שם - אפשרויות קו תחתי...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!!!
ממש ממש.
אף פעם לא למדתי אינדיזיין.
פשוט עברתי מפריהנד לאילוס', ואת האינדיזיין למדתי עם השנים.

יש לי עוד הרבה חורים להשלים, ומה הייתי עושה בלי פרוג?

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מקפיצה אשכול ישן..
אבל איך אני עושה שהקו הזה יהיה בדיוק מאחורי המלל ולא בורח למטה
אני רואה שם שיש רק אפשרות לעבות את הקו- ואז זה מתרחב גם כלפי מטה

• הוסף לסימניות
offset

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה