נכתב ע"י ג.ח;352728:סליחה, אם לא כתבתי מספיק מובן, לא שיש לי , אלא אני שואלת למי יש...
נכתב ע"י ותמיד לבחור;352730:
חחחחחחחחחחנקת, לגמרי!!!!!!!!!!!!!!
לכל הנחנקים- בסה"כ משהו קרה כאן בתצוגה של המחשב, ולא ראיתי נכון את השאלה שכתבתי...... לכן, כתבתי שוב.... משהו מצחיקנכתב ע"י ותמיד לבחור;352730:
חחחחחחחחחחנקת, לגמרי!!!!!!!!!!!!!!
נכתב ע"י אוהב0ישראל;352754:איזה רעים אתם.
נו נו נו
הנה, אז אני לא---נכתב ע"י אוהב0ישראל;352754:איזה רעים אתם.
מצפים!נכתב ע"י נעמי ברקאי;352880:בדיוק חשבתי לתת לה פה מדריך "עשה זאת בעצמך" רוצים?
נכתב ע"י גינגית;352883:אולי אלה יעזרו לך? השניה אני לא בטוחה לגבי זכויות יוצרים.
תתעלמי מהעקיצות, זה לא מכוון אליך אישית, זה שאריות של כאב ממה שקרה עם המחירון.
אולי כדאי באמת ללמוד לעשות זאת לבד, אבל לא חשבתי שבכזה אתר מלא פרגון ועזרה, יכתבו כאלו משפטים, למה "חסדי אחרים" למה "להטריח"? אני רואה תמיד שכולם עושים את זה בשמחה ובחשק לעזור.... לא נעקצתי, רק אני ממש מופתעתנכתב ע"י mig;352906:ג'ינג'ית אין לי מושג למי התכוונת באומרך עוקצים...
אני דווקא התכוונתי ברצינות, יש לי כרגע כמה עבודות דחופות לסיים ואחריהן בעז"ה אעלה מדריך ליצירת רקעים יפיפיים.
את לא חושבת שעדיף ללמוד כיצד לבנות מאשר להסתמך על טובות אחרים?
נכתב ע"י ג.ח;352910:אולי כדאי באמת ללמוד לעשות זאת לבד, אבל לא חשבתי שבכזה אתר מלא פרגון ועזרה, יכתבו כאלו משפטים, למה "חסדי אחרים" למה "להטריח"?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים