כללי רקע-פסקה-אינדזיין

• הוסף לסימניות
איך יוצרים רקע באינדזיין מאחורי פסקה שלימה- ז"א שזה יהיה בסגנון פסקה - שכל פעם יהיה לי רקע של צבע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 701 סמייל;1635258:
איך יוצרים רקע באינדזיין מאחורי פסקה שלימה- ז"א שזה יהיה בסגנון פסקה - שכל פעם יהיה לי רקע של צבע

חפשי הסבר של אברהם לזה.
בכלליות זה אפשרי רק בפסקאות עם יישור מלא
וללא שיש בם שימוש בקו תחתון או עליון של פסקה

אם זה לא המצב אז יש לי סקריפט ב150 ש"ח יעזור בעניין.

• הוסף לסימניות
זהו- שכשהכל זורם זה מסתדר מצוין- הבעיה היא כשאני צריכה להכניס שמה גם את ההפניה להערה- כמו בדוגמא פה:

קבצים מצורפים

• דוגמא.PNG
    KB 27 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י 701 סמייל;1635275:
זהו- שכשהכל זורם זה מסתדר מצוין- הבעיה היא כשאני צריכה להכניס שמה גם את ההפניה להערה- כמו בדוגמא פה:

תני סגנון תו להפניות ובו קו ברוחב קטן יותר

• הוסף לסימניות
עושים קו תחתון (או עליון) עם צבע בעובי מספיק גדול.

• הוסף לסימניות
יש פלאגין שממש מוסיף את האופציה הזאת לאינדיזיין. זה נקרא ParagraphBorders ומחירו כ-200 ש"ח. הפלאגין מוסיף אופציות רבות בחלון של סגנונות פסקה ליצירת כל מיני רקעים לפסקאות. אישית לא יצא לי להשתמש בו, אבל אני שוקל את זה -- רק שתמיד יש לי קצת הסתייגות בלהשתמש בפלאגיןס באינדיזיין, כי הם חודרים ממש אל תוך התוכנה, וטעות קטנה בתיכנות הפלאגין יכולה לגרום למיני בעיות מוזרים באינידיזיין, ולכן אישית אני מעדיף להשתמש בסקריפטים, שהם נמצאים מחוץ לקוד של אינדיזיין...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1635509:
תני סגנון תו להפניות ובו קו ברוחב קטן יותר

עובד מצוין!
תודהרבה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1635563:
יש פלאגין שממש מוסיף את האופציה הזאת לאינדיזיין. זה נקרא ParagraphBorders ומחירו כ-200 ש"ח. הפלאגין מוסיף אופציות רבות בחלון של סגנונות פסקה ליצירת כל מיני רקעים לפסקאות. אישית לא יצא לי להשתמש בו, אבל אני שוקל את זה -- רק שתמיד יש לי קצת הסתייגות בלהשתמש בפלאגיןס באינדיזיין, כי הם חודרים ממש אל תוך התוכנה, וטעות קטנה בתיכנות הפלאגין יכולה לגרום למיני בעיות מוזרים באינידיזיין, ולכן אישית אני מעדיף להשתמש בסקריפטים, שהם נמצאים מחוץ לקוד של אינדיזיין...
פלאגין אדיר. תודה!
http://dtputils.com/products/view/1

• הוסף לסימניות
ניסיתי, עובד. לא ביקש כסף. מתי צריך לשלם? כילו, סוג של דונייט?

אם פותחים את הקובץ במחשב בלי הפלאגאין, האפקט נעלם.

אני אוהב פלאגאין כי הוא שקוף, בשונה מסקריפט חיצוני, שמריצים, משנים פריסה ואז צריך לעשות מחדשץ פלאג אין זה כאילו חלק מהתוכנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;1635760:
ניסיתי, עובד. לא ביקש כסף. מתי צריך לשלם? כילו, סוג של דונייט?

אם פותחים את הקובץ במחשב בלי הפלאגאין, האפקט נעלם.

אני אוהב פלאגאין כי הוא שקוף, בשונה מסקריפט חיצוני, שמריצים, משנים פריסה ואז צריך לעשות מחדשץ פלאג אין זה כאילו חלק מהתוכנה.

כתוב באתר שהמסגרות שמייצרים בגירסת הדמו לא נדפסים ולא מתיצאים (?) ל-PDF.

התקנתי את הפלאגין הזה, ושמתי לב שלקח עוד כ-10 שניות כל פעם שאני פותח קובץ באינידיזיין, אז הסרתי אותו. אולי זה רק במחשב שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1635927:
כתוב באתר שהמסגרות שמייצרים בגירסת הדמו לא נדפסים ולא מתיצאים (?) ל-PDF.
אכן כן.

התקנתי את הפלאגין הזה, ושמתי לב שלקח עוד כ-10 שניות כל פעם שאני פותח קובץ באינידיזיין, אז הסרתי אותו. אולי זה רק במחשב שלי
רק אצלך...
מאוקספרט :)

200 שקל בשביל דבר כזה, במידה והוא עובד כמו שצריך, זה גרושים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה