כנ"ל, אבל הפתרון הוא קודם כל להרחיק את המצולמים מאוד מאוד מהרקע. בסטודיו קטן בלתי אפשרי להגיע לרמה של כמעט-שחור שתאפשר בעריכה להשחיר לגמרי.נכתב ע"י שושיה;933970:אני מצלמת על בד בטנה שחור, ואח"כ אוטמת עם פוטושופ
נכתב ע"י רבקה.;933975:כנ"ל, אבל הפתרון הוא קודם כל להרחיק את המצולמים מאוד מאוד מהרקע. בסטודיו קטן בלתי אפשרי להגיע לרמה של כמעט-שחור שתאפשר בעריכה להשחיר לגמרי.
ברור שזה אפשרי, אבל מלא עבודה (אם רוצים לעשות את זה מושלם כמו שאני אוהבת).נכתב ע"י שושיה;933978:את צודקת, אבל בדיוק היום ערכתי תמונה כזו, הילדים היו מרוחקים מהרקע פחות ממטר, משהו כמו 70 ס"מ (החדר קטן מידי בשבילי) ולמרות זאת הצלחתי לאטום לגמרי את הרקע.
כנראה התאורה גולשת אל הרקענכתב ע"י רותי20;934401:אז זהו לי יש ב"ה סטודיו גדול 7.5 על 4.5 ועדיין רואים את הקפלים וכמובן שאין תאורה על הרקע
ואני מרחיקה אותם מהרקע
אז איך זה שרואים את הקפלים?
בדיוק.נכתב ע"י 1020;934838:כנראה התאורה גולשת אל הרקע
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים