רקע שחור בסטודיו

• פותח הנושא SPOT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה אתם ממליצים לי על רקע בד או בריסטול?
(כעת יש לי בד שחור ,וממש קשה לי עם הקפלים בו האם שווה לי להחליף לבריסטול??או שיש פתרון לקפלים בבד - כמובן שניסתי למתוח ,להדביק וכו וזה לא עזר לי....)
ותודה לכולם וב"ה שהפורום נפתח סוף סוף...

• הוסף לסימניות
אם אין עליו תאורה לא אמורים לראות את הקפלים.

• הוסף לסימניות
אני מצלמת על בד בטנה שחור, ואח"כ אוטמת עם פוטושופ (תודה רבה ל1020 על העזרה, זו היתה הצלה!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;933970:
אני מצלמת על בד בטנה שחור, ואח"כ אוטמת עם פוטושופ
כנ"ל, אבל הפתרון הוא קודם כל להרחיק את המצולמים מאוד מאוד מהרקע. בסטודיו קטן בלתי אפשרי להגיע לרמה של כמעט-שחור שתאפשר בעריכה להשחיר לגמרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;933975:
כנ"ל, אבל הפתרון הוא קודם כל להרחיק את המצולמים מאוד מאוד מהרקע. בסטודיו קטן בלתי אפשרי להגיע לרמה של כמעט-שחור שתאפשר בעריכה להשחיר לגמרי.

את צודקת, אבל בדיוק היום ערכתי תמונה כזו, הילדים היו מרוחקים מהרקע פחות ממטר, משהו כמו 70 ס"מ (החדר קטן מידי בשבילי:() ולמרות זאת הצלחתי לאטום לגמרי את הרקע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;933978:
את צודקת, אבל בדיוק היום ערכתי תמונה כזו, הילדים היו מרוחקים מהרקע פחות ממטר, משהו כמו 70 ס"מ (החדר קטן מידי בשבילי:() ולמרות זאת הצלחתי לאטום לגמרי את הרקע.
ברור שזה אפשרי, אבל מלא עבודה (אם רוצים לעשות את זה מושלם כמו שאני אוהבת).
וגם - אם הבגד כהה זה די לא אפשרי לעשות את זה מושלם, רק בערך-מושלם.

אם רוצים להגיע בזמן הצילום למצב מעולה שיאפשר עריכה מהירה בלבד - צריך סטודיו גדול.

• הוסף לסימניות
אז זהו לי יש ב"ה סטודיו גדול 7.5 על 4.5 ועדיין רואים את הקפלים וכמובן שאין תאורה על הרקע
ואני מרחיקה אותם מהרקע
אז איך זה שרואים את הקפלים?

• הוסף לסימניות
אז זהו לי יש ב"ה סטודיו גדול 7.5 על 4.5 ועדיין רואים את הקפלים וכמובן שאין תאורה על הרקע
ואני מרחיקה אותם מהרקע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי20;934401:
ואני מרחיקה אותם מהרקע
כנראה התאורה גולשת אל הרקע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1020;934838:
כנראה התאורה גולשת אל הרקע
בדיוק.

רותי, כשאני מצלמת ברקע השחור אני שמה כל אחד מהפלאשים על ערוץ נפרד ברדיו ומפעילה רק אותו ובודקת איפה האור שלו נופל. (כמובן אפשר גם בלי ערוצים שונים ברדיו. פשוט צריך לכבות בכל פעם את כל הפלאשים חוץ מאחד.)
מגלים מי הפלאש שבטעות מאיר את הרקע, ומשנים את המיקום והזווית שלו כך שזה לא יקרה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה אנסה את זה בע"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה