רקע שחור

• פותח הנושא אך
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קיבלתי קובץ מגרפיקאית. היא עבדה בפוטושופ וסגרה ב DWG. אני מקבלת את הקובץ עם רקע שחור. למה זה כך והאם אני יכולה להפוך את הרקע ללבן?

• הוסף לסימניות
@אך
רק אני חושבת שהרקע של אוטוקד שחור?!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ועוד שאלה
ממתי גרפיקאית יכולה לסגור DWG ?

• הוסף לסימניות
זה שחור על שחור, כשאנחנו עובדות השכבות צבעוני ובהדפסה אנחנו רואות בפריוויו שחור על לבן כמו שצריך להיות. כאן המבצע של הלייזר רואה את זה שחור על שחור מה שאומר שהוא רואה כאילו הדף ריק, איך אני פותרת את זה?

• הוסף לסימניות
אההה בליאאוט לא במודל
את משנה את ההגדרות פה
אין לי כח לכתוב באנגלית אז נדבר קצת עילג היום...;)
file - options -תבחרי כרטסיית דרפטינג - לחצן על קולור
שם יש הגדרות צבע של כל דבר על המסך
תבחרי בעמודה השמאלית לייאוט
ואז נפתח לך ביין רשימה עם צבעם של כל חלק כולל איך יופיע ראשית הצירים איך הרקע ואיך הדף , תבחרי דף לבן , רקע שחור/אפןר
upload_2019-2-21_18-7-49.png

• הוסף לסימניות
@gbg תודה רבה! אני מיד הולכת לנסות את זה.
תזכי למצוות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה