- הוסף לסימניות
שלום משהי יודעת אולי היכן ניתן להשיג רקע יפה לצילומי פורים?
וכמה בערך עולים המוטות והחצובות לרקע
תודה מראש
וכמה בערך עולים המוטות והחצובות לרקע
תודה מראש
בכל חנות בדים תמצאי עכשיו את הסגנון הזה...נכתב ע"י אדוה זגורי;937143:תודה פוסטר על שאלתך אני שואלת מהבנות שקנו את המערכת כמה בערך היא עלתה להם
אני מחפשת בד הבנתי שיש רקע לבן שחור וכו אני מחפשת בד מקושקש ליצנים וכו שאני הולכת לצלם במעונות שיהיה רקע שאוכל להעמיד נראה לי שלא מוכרים כזה האם למשהי יש? איך השיגה ? מה עלות של ציור
כוונו אותי.. תודה
נכתב ע"י רבקי פרידמן;937156:את בטוחה שאת רוצה רקע ליצנים?
רובם שם יהיו ליצנים כנראה, אז איך נראה לך שזה יראה ליצן על ליצנים? קצת בלגן לדעתי והליצן האמיתי קצת יעלם.
דווקא בתחפושות מקושקשות וצבעוניות הייתי שמה רקע חלק
נכתב ע"י צילומית;937583:מנסיון,תחפושות הכי יפה לצלם על רקע שחור,ולהוסיף לזה משהו שקשור לתחפושת
אם זה ליצן אז בלוני הליום אם זה תותי פרוטי אז מדבקה ענקית על הרקע ועוד כמה אביזרי תותי מפוזר,
העיקר זה להוציא את התחפושת ברור ובולט ולא שיעלם איפה שהוא בתוך בלאגן.
אם את הולכת למעונות את לא יכולה לכוון אישית לכל ילד מה יתאים ,אז תלכי על רקע חלק עם קישוט כללי,אלא אם הגננת עושה תחפושת אחת לכולם,ואז הציוד שלך יתאים לכולם.
בהצלחה!
בכל מקרה אם היא הולכת על חלק, חייב להוסיף מסגרת או משהו לרקענכתב ע"י RacheliM;938654:אם את לא מתכננת להסחב עם מליון ציוד,
לא הייתי עושה רקע שחור/לבן.
לכי על צבע ניטרלי אחר חלק,בז' או משהו כזה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים