• הוסף לסימניות
אמרתי פעם שאעלה תמונה עם רקע מגוהץ מהסוג הזה,
אז הנה..

• הוסף לסימניות
מלכי מהמם!
ממש אהבתי את התאורה.
העמדה.
התפיסה.
יו איזה מותק של ילד!

• הוסף לסימניות
תפיסות מתוקות לילד מתוק!!!!

• הוסף לסימניות
באמת ילד מתוק
חשוב להקפיד על ישור הרקע

• הוסף לסימניות
ממש מתוק
תאורה מקסימה
רק את השמאלי ליישר.

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות!
אוהבת את התאורה

• הוסף לסימניות
תודה על כל התגובות!

קלטתי שברקע הזה- שהוא פשוט פיצי.. אפשר לצלם רק ננסים...:rolleyes:;)
והמתוק הזה לא ממש עונה להגדרה.. עכשיו, אם אני רוצה שהילד יעמוד על הרקע ושיראו את כולו -צריך: א. להצמיד את הילד לרקע. ב. זה חייב להיות ילד טוב שלא זז מהמקום... ג. הוא צריך להיות נמוך כמו שכבר אמרתי...
ופה אכן הרקע קצת עקום (זו תמונה קצת ישנה..), ז"א- אין לו קו קיפול מהקיר לרצפה- זה פשוט מתעגל... מקווה שהובנתי..

תגידו, למה הם עושים כאלו רקעים פיציייייים?!?! וזה רקע שאני לא יכולה לצרף לו רצפה שונה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדודה מלכי;1796658:
תודה על כל התגובות!

קלטתי שברקע הזה- שהוא פשוט פיצי.. אפשר לצלם רק ננסים...:rolleyes:;)
והמתוק הזה לא ממש עונה להגדרה.. עכשיו, אם אני רוצה שהילד יעמוד על הרקע ושיראו את כולו -צריך: א. להצמיד את הילד לרקע. ב. זה חייב להיות ילד טוב שלא זז מהמקום... ג. הוא צריך להיות נמוך כמו שכבר אמרתי...
ופה אכן הרקע קצת עקום (זו תמונה קצת ישנה..), ז"א- אין לו קו קיפול מהקיר לרצפה- זה פשוט מתעגל... מקווה שהובנתי..

תגידו, למה הם עושים כאלו רקעים פיציייייים?!?! וזה רקע שאני לא יכולה לצרף לו רצפה שונה..

את יכולה להושיב אותו על משהו מתאים, ואז הוא לא יזוז, וגם יהיה נמוך..

ובכדי להאריך את הרקע את יכולה לתפור לו למעלה רצועת בד ולהוריד עד גובה שלא מצטלם.
כלומר ,בד"כ הצילום לא יהיה עד למעלה של הרקע אלא בערך ב3/4 גובה. אז תורידי את הגובה וישתפל מעט רצפה.

תאורה יפה.

הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטו טופ;1796741:
את יכולה להושיב אותו על משהו מתאים, ואז הוא לא יזוז, וגם יהיה נמוך..

ובכדי להאריך את הרקע את יכולה לתפור לו למעלה רצועת בד ולהוריד עד גובה שלא מצטלם.
כלומר ,בד"כ הצילום לא יהיה עד למעלה של הרקע אלא בערך ב3/4 גובה. אז תורידי את הגובה וישתפל מעט רצפה.

תאורה יפה.

הרבה הצלחה

לגבי ההושבה- רעיון באמת (למרות שאני פחות אוהבת.. ננסה).
לא הבנת אותי, יש לי מתקן שאני יכולה להוריד אותו נמוך- הרצועות לא יעזרו לי כי אם אני אוריד עוד- הילד פשוט יצא מהרקע.. יראו את מה שמעל.. (וגם בצדדים..)
תודה

• הוסף לסימניות
את יכולה פשוט להזמין רקע יותר גדול
(עולה עוד כמה שקלים ;):))
אני אישית כן משתמשת בקטנים אבל יש לי פרקטים לקטע של הרצפה.

וברגע שיש לך על מה להעמיד את הילד את יכולה לתלות את הרקע
די גבוה וזה יוצר השליה של מרחק.
וגם יכןולה להתרחק הרבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה