• הוסף לסימניות
אני שבוע הבא צלמת בבר מצווה בירושלים באיזור זוויעל
אין לי רקע...
והמישפחה מעונינת.
איפה אני יכולה להשיג/ לקנות?
תודה לכל המסיעיים!!!

• הוסף לסימניות
ארליך/קאמרה
אפשר לעיין באתר שלהם

• הוסף לסימניות
מזה ארליך?
ובכמרה לא ראיתי באתר שלהם מוכרים רקעים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י החיים היפים;1799983:
מזה ארליך?
ובכמרה לא ראיתי באתר שלהם מוכרים רקעים

ארליך היא חנות צילום [נראה לי כמה] בתל אביב. קניתי שם: מצלמה, 2 עדשות, שלשה פלאשים, רקע ומתקן רקעים. איכות טובה. שירות: דברו על זה כאן בפורום.

קאמרה: בבקשה-
http://camera.co.il/?g=products&a=list&tieId=808

• הוסף לסימניות
אולי הם חושבים שהם רוצים - רקע
והם לא יודעים שהם רוצים: רקע, מתקן רקעים, פלאשים, חצובות, משקולות, כבלים מאריכים, רדיו אלחוטי וכו'...?

ממליץ מאוד לתאם ציפיות.

• הוסף לסימניות
התכוונתי שבאופן כללי נהנתי מהקניה בארליך ואני מרוצה מהם. היא לא מכירה אותם.
נא לעקוב אחרי הדיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1800006:
אולי הם חושבים שהם רוצים - רקע
והם לא יודעים שהם רוצים: רקע, מתקן רקעים, פלאשים, חצובות, משקולות, כבלים מאריכים, רדיו אלחוטי וכו'...?

ממליץ מאוד לתאם ציפיות.

ובעיקר ידע .

צילום על רקע ללא נסיון "בצילום על רקעים" יכול לצאת קטסטרופה- גם אם בתנאי צילום אחרים הצילום ברמה גבוהה יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה