בכיףף אין לי בעיה עם פרסומתלא טוב לך ?
יום טוב לך
על זה עושים פה את הכסף
לא מזה שאת כותבת הודעות .
גם אותי זה מעצבןשקופצת על המסך כל שניה?
נראה לי קצת מוגזם לא?!
בדיוק אניאני אישית פרסומת שחופרת אני מחרים את המוצר לצמיתות
כנ"לפרסומת רואים פעם אחת ואם מעוניינים אז נכנסים שוב מרצון אם זה יקפוץ 1000 פעם זה לא יגרום לא"א להיכנס שוב כדאי לתכנת את המערכת שניק שכבר נכנס פעם אחת לפרסום זה לא יקפוץ לו שוב
אני אישית פרסומת שחופרת אני מחרים את המוצר לצמיתות
דווקא נראה שהגבירו יותר...תודה לכל המנהלים היקרים....
שלקחו את ההודעה ברצינות
לגמריילי מפריע יותר מההקפצה של הפרסומת, התוכן שלה
הרי הפרסומת מיועדת לציבור חרדי
אצלנו לא אומרים ויספיש מהשכבה שלי
אין אצלנו שכבות
אולי מהמחזור שלי, מהכיתה, מהסמינר, מהוועד, מהשיעור, מהישיבה אבל לא מהשכבה.
לטיפולכם @נוף כנרת פוריה
לא מדויק, כל דבר שמגביר את הצפיות באתר גם מגדיל את ההכנסות מפרסומות...לא מזה שאת כותבת הודעות .
כשיצא קול חי מיוזיק לא היה פרסומות והייתי מקשיבה כל היוםבעיניי זה כמו שתאזינו לרדיו ותשלחו להם הודעת בקשה שיפסיקו עם הפרסומות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים