שואב שוטף רק אם יש לך שואב שוטף - כנס ותספר לנו עליו בכמה מילים!

• הוסף לסימניות
תעשו חסד עם האנשים!
אנחנו בסך הכל רוצה לקנות שואב שוטף! אבל אנחנו טובע בים של דגמים ובים של דעות....
בדרך כלל פרוג מצליח להוות פלטפורמה שנותנת אינדיקציה מהקהל, אבל פה יש אלפי הודעות ללא סדר כאשכולות אינסופיים עם פטפטת ארוכה ומייגעת.
ננסה לפתוח אשכול שכל אחד שיש לו שואב שוטף כלשהו יעלה הודעת סיכום לדגם שלו,
בא ננסה שזה יהיה אשכול ענייני ללא פטפטת ארוכה ומייגעת, [אני מנסה לתייג כמה ניקים אקראיים שראיתי ששוחחו על כך באשכולות אחרים]
@שאלת תם @גרש @במיטב היגיון @ירחמיאל שני @yudit10 @יודי יהודה @שושןצחור @BIZZARC- עשירה @neomi shtob @נעמי91 @חג208 @רחלה 123 @לוטוס @Mamma Mia @11311 @מירי חן @מתחדשת❤ @יאיר צ @open @חם בלב @#מולטי# @חביתה מקושקשת @שירה כים @zip u @5699 @blue eagle @גמילות חסד @גיוון @נעמי91 @שיראז @YELLOW @דריבלית @ה. שלמה @גמילות חסד @המקלטת @rivkabrk @שפת הים @נעמה ראובן @Yael Mor @cyp @שירה עבאדי @רחל 1234 @רוחי ב @אילה מינה @רבקה.לומדת @יואל וויס @ריקי ק. @ONE1 @בטלן לשעבר @אילת חסידה @האש והמים @דודה רות @משתמש חביב @אינטקסט @תלתל הנודד @Sara led @rivkic @איכות @שרה אנסבכר @ח.ג.ג'. @שמש! @זמני23 @פלמונה @מ. שלו @rivkiy @וילה @מביאה את המשיח @אדמו"ר ליטאי @Maissy - השכרת שמלות @studio start @y&m @עדן @קוי דמיון @קסם @אינסוף @obyektiv @צנונית @יונלה @באויר @גיטל. @הלוחשת לתווים @בשנים זה מצוין @חיים הקוסם @נפטון @חסידישער יוד @אילת חסידה @אמנם לא גרפיקאית @נעמה ראובן @מקצה הארץ-:) @רינה דיצה @יהודי אנ @פ.כ @מעל כולם הפקות

תכתבו דגם, תכתבו מעלות, תכתבו חסרונות, תכתבו על תקלות, תכתבו אם הייתם קונים היום, איזה דגם הייתם קונים? תכתבו על שירות ותנו המלצה מעשית!

• הוסף לסימניות
תעשו חסד עם האנשים!
אנחנו בסך הכל רוצה לקנות שואב שוטף! אבל אנחנו טובע בים של דגמים ובים של דעות....
בדרך כלל פרוג מצליח להוות פלטפורמה שנותנת אינדיקציה מהקהל, אבל פה יש אלפי הודעות ללא סדר כאשכולות אינסופיים עם פטפטת ארוכה ומייגעת.
ננסה לפתוח אשכול שכל אחד שיש לו שואב שוטף כלשהו יעלה הודעת סיכום לדגם שלו,
בא ננסה שזה יהיה אשכול ענייני ללא פטפטת ארוכה ומייגעת, [אני מנסה לתייג כמה ניקים אקראיים שראיתי ששוחחו על כך באשכולות אחרים]
@שאלת תם @גרש @במיטב היגיון @ירחמיאל שני @yudit10 @יודי יהודה @שושןצחור @BIZZARC- עשירה @neomi shtob @נעמי91 @חג208 @רחלה 123 @לוטוס @Mamma Mia @11311 @מירי חן @מתחדשת❤ @יאיר צ @open @חם בלב @#מולטי# @חביתה מקושקשת @שירה כים @zip u @5699 @blue eagle @גמילות חסד @גיוון @נעמי91 @שיראז @YELLOW @דריבלית @ה. שלמה @גמילות חסד @המקלטת @rivkabrk @שפת הים @נעמה ראובן @Yael Mor @cyp @שירה עבאדי @רחל 1234 @רוחי ב @אילה מינה @רבקה.לומדת @יואל וויס @ריקי ק. @ONE1 @בטלן לשעבר @אילת חסידה @האש והמים @דודה רות @משתמש חביב @אינטקסט @תלתל הנודד @Sara led @rivkic @איכות @שרה אנסבכר @ח.ג.ג'. @שמש! @זמני23 @פלמונה @מ. שלו @rivkiy @וילה @מביאה את המשיח @אדמו"ר ליטאי @Maissy - השכרת שמלות @studio start @y&m @עדן @קוי דמיון @קסם @אינסוף @obyektiv @צנונית @יונלה @באויר @גיטל. @הלוחשת לתווים @בשנים זה מצוין @חיים הקוסם @נפטון @חסידישער יוד @אילת חסידה @אמנם לא גרפיקאית @נעמה ראובן @מקצה הארץ-:) @רינה דיצה @יהודי אנ @פ.כ @מעל כולם הפקות

תכתבו דגם, תכתבו מעלות, תכתבו חסרונות, תכתבו על תקלות, תכתבו אם הייתם קונים היום, איזה דגם הייתם קונים? תכתבו על שירות ותנו המלצה מעשית!
@yyff תיוג מרובה מסומן כספאם ולא שולח התרעה למתויגים.

דרימי H14:

מעלות:

• נשכב 180 מעלות
  • ניקוי וייבוש עצמי
  • בטריה חזקה יחסית
  • מכלים גדולים יחסית.
  • מבריק מצוין את הרצפה, לא משאיר סימנים מדי.
  • מגיע לצדדים יותר מהאחרים. (יותר מטינקו הקטן למשל)
  • 3 מצבים - רגיל, אולטרא חזק, שאיבה (סקשן), ומותאם אישית (מגדירים בטלפון).
חסרונות:
  • לא מגיע לסנטימטר הכי בקצה של הקיר
  • לא מגיע לפינות הדחוקות
  • אין לו יכולת שפשוף כתמים מובנית. עומדים על אותו מקום כמה שניות עד שיורד הכתם, לעיתים לא עוזר וצריך לעזור לו ביתר שאת (אנחנו שופכים מים על הרצפה במקרים חריגים, וזה מייעל את הנקיון מאד.) להוריד כתמים עקשנים.
  • אפשר להתגבר על זה בקלות, אבל אם לא יודעים זה נאכס- בלחיצה על כפתור הכיבוי לאחר השטיפה, משאיר פס רטוב. (הפתרון הוא להמשיך להניע בניגוב את הדרימי תוך כדי הכיבוי)
אם היה יוצא דגם שיש לו מברשות קטנות ייעודיות לצדדים ופינות וכן מברשת ייעודית לשפשוף - היינו קונים.
כרגע לא ידוע על משהו כזה.

לא עולה לי בראש עכשיו עוד, מי שיש לו עוד שיוסיף לרשימות הנ"ל.

• הוסף לסימניות
@הכלבויניק אולי יש אפשרות שזה לא יהיה ספאם כדי שיהיה שירשור מסודר עם תגובות של אנשים מסודר.
נוצר מצב שיש אלפי הודעות כך שאין שום יכולת לבחון מכל עשרות השירשורים

• הוסף לסימניות
מרוב המלצות בפרוג קניתי דרימי.
יש לנו אותו נראה לי 3 חודשים. והוא מעולה מכל בחינה.
למדנו בדרך הקשה שאם לא מנקים יסודי את מיכל המים המלוכלכים כל הפעלה או לפחות פעם ב2 הפעלות, ומידי פעם גם את הגלגלת. אז יש ריח של סחבה מלוכלכת. אבל זה לדעתי השקעה סבירה לחלוטין ביחס לתמורה שהוא נותן- להעביר סמרטוט בקלות בכל רגע נתון. כולל ילדים שיכולים לעשות את זה בכיף החל מגיל 7... (עם דגש על הבכיף... משום מה זה כיף להם)

• הוסף לסימניות
יש לי דרימי H14 ומסכימה בהחלט עם מה שכתבה לפני @Mamma Mia
הערה קטנה ונצרכת לכל מכשירי השואב שוטף למיניהם:
זה מכשיר עדין וקל להנזק
צריך לשמור על ההוראות ולהקפיד על תחזוקה שוטפת
בשורה תחתונה מדובר במכשיר שמשפר איכות חיים. ממליצה

• הוסף לסימניות
מרוב המלצות בפרוג קניתי דרימי.
יש לנו אותו נראה לי 3 חודשים. והוא מעולה מכל בחינה.
למדנו בדרך הקשה שאם לא מנקים יסודי את מיכל המים המלוכלכים כל הפעלה או לפחות פעם ב2 הפעלות, ומידי פעם גם את הגלגלת. אז יש ריח של סחבה מלוכלכת. אבל זה לדעתי השקעה סבירה לחלוטין ביחס לתמורה שהוא נותן- להעביר סמרטוט בקלות בכל רגע נתון. כולל ילדים שיכולים לעשות את זה בכיף החל מגיל 7... (עם דגש על הבכיף... משום מה זה כיף להם)
כנל

• הוסף לסימניות
דרימי H14:

מה שכתבו קודם אכן נכון

תוספת שלי-
מיכל המים הנקיים והמלוכלכים גדול יחסית (לעומת חברה אחרת שראיתי)
מאפשר לנקות שטחים גדולים יותר בלי לרוץ למלא/לרוקן

• הוסף לסימניות
@מקצה הארץ-:)
אכן, לא קבלתי צינתוק לתיוג 😉

לנו יש טינו s7 פרו משהו (לא זוכר כרגע את הדגם המדויק)

גילוי נאות: לא רכשנו את המכשיר אלא קבלנו מתנה (בהשתתפות חלקית ממש) מהעבודה של אשתי.

בגדול - הכל טוב, נחמד, עובד כמו שצריך, חוסך זמן ועבודה וכמו שהוזכר בכלל האשכולות.

חסרון - לא מגיע מהחזית שלו לפינות ופאנלים במרחק של כ-1 ס"מ רק מהצד אכן אוסף הכל.

ניקוי - כאמור, חוץ מכך שיש לו ניקוי אוטומטי מעולה (ואני כאחד שאוהב נקיון אובר, מנקה אותו לבד כדבעי) שמנקה את המברשות / צינור. חובה לרוקן את מיכל המים המלוכלכים (כמו בכל החברות והדגמים) הוא מלא בצחנה רפש וטיט..

משום מה לאחרונה חזרנו יותר לשטיפה בסמרטוט.. כנראה הריח והנקיון האבסולוטי חסר. וגם הוא קצת חורק (כמו חריקת צירים כזו..) בזמן שמתחילים עבודה ומעמידים אותו.

מקווה שעזרתי,
בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
דרימי H14 רגיל

קנינו לפני חצי שנה,עושה מהפך בניקיון בבית
מבחינת ניקיון תמידי לכל דבר שנשפך ללא צורך ב"להרים כסאות" כדי לשטוף.
הילדים הצטרפו למעגל עושי הספונג'ה , לכל ילד יש חדר אחד שהוא עושה.
מכשיר נח ויעיל, גם ילדים בגיל 8 יכולים לנקות איתו בצורה מצוינת

היה לנו 2 תקלות:
היה בעיה במיכל מים מלוכלכים והחליפו לנו בחנות למכשיר חדש
בחדש יש תקלה שחלק מהגלגלת נשאר יבש, שלחתי פניה וממתין לתשובה משירות הלקוחות
שירות הלוקחות היה בעייתי מאד עד עכשיו, הם מנסים לשפר ולבנתיים כנראה יש המון פניות שנשארו מהעבר אז לוקח זמן .
המחיר הגיוני מאד ובוודאי ביחס מתחרים שמכשיר ברמה הזו מבקשים מחיר כפול.

ממליץ מאד לכל אחד .
במיוחד לבית עם ילדים קטנים שמתלכלך בכל ארוחה ואמבטיה
גומרים לאכול, מעבירים דרימי וזהו.
מוצאי שבת במקום להתחיל שוב ספונג'ה, שולחים ילד לעבור עם דרימי על הסלון והמטבח , והכל נשאר נקי ונוצץ.
(הוא לא מנקה טוב ליד פנאלים ופינות, לפעמים אני מחזיק מתחת לנעל סמרטוט רטוב ועובר לפניו והוא מנקה אחרי)

זה טוב גם כשהילדים שפכו את כל האורז על הרצפה, מיץ ענבים שנשפך , ביצה שהתרסקה , (וגם ילד שפספס...)
שואבים , מרוקנים את המיכל , מוציאים את הגלגלת לשטיפה יסודית או מעמידים על התושבת לניקוי וייבוש עצמי.

מה שצריך להקפיד:
לעשות ניקוי עצמי לפחות בסוף היום ואז גם לעשות ייבוש לגלגלת , ולרוקן את המיכל לגמרי. ואולי גם להוציא את הפילטר לייבוש באוויר.
עדיף לעשות מיידי ניקוי , ולא להשאיר לכלוך במיכל הרבה זמן.

לכאורה צריך להחליף גלגלת מידי תקופה כי היא נשחקת , גם פילטר צריך להחליף . כך ראיתי באפליקציה.

אם החדר מלוכלך כדבעי, ניתן לעבור עם סמרטוט וחומר שאינו מקציף על כל הרצפה במהירות ואז לעבור עם דרימי , זה גם שואב את המים וגם מנגב . ויוצא ניקיון מבריק.
אני קראתי כאן ועושה זאת מידי פעם: עוטף את הפלסטיק שבתוך הגלגלת בניילון עם גומיה (כתוב עליו שאסור להרטיב במים) ומכניס אותו לאמבטיה ושטוף אותו עם הטוש במים חמים ולא רותחים.
יוצא מלא לכלוך.

• הוסף לסימניות
קודם צריך אינדקס אשכולות בנושא
רק על רובורוק יש נראה לי 2-3 אשכולות

• הוסף לסימניות
האם משהו התנסה בשואב שוטף זול ב500 ש"ח מאלי כגון https://s.click.aliexpress.com/e/_ooQYuT4
ויכול להמליץ? - לפי הביקורת אנשים כותבים שזה שווה כמו אילו שעולים 1500 ש"ח בארץ - האם זה נכון?

• הוסף לסימניות
דרימיPRO H 14 נהנים עד הגג איכות חיים
נוסע אחורה קדימה ולא כמו בדגמים קודמים רק קדימה אין כרגע ב" ה תקלות ואחרי כל שטיפה ניקוי עצמי וריקון מים מלוכלכים כתיחזוק ב"ה אין ריח רע אם יש אפשר להשפריץ מבשם במיכל המים המלוכלכים אמור להועיל לפי פטנט רשום המודיע אתמול הצלחות!

• הוסף לסימניות
7/7/25
מי שמעוניין יש להשיג דרימי H15 פרו במחיר פצצה 2650 יבואן מקורי המחיר כולל הובלה עד הבית
לפרטים mb7641999 בג'ימייל

• הוסף לסימניות
האם משהו התנסה בשואב שוטף זול ב500 ש"ח מאלי כגון https://s.click.aliexpress.com/e/_ooQYuT4
ויכול להמליץ? - לפי הביקורת אנשים כותבים שזה שווה כמו אילו שעולים 1500 ש"ח בארץ - האם זה נכון?
אני קניתי משימוש של יומיים לא נראה שונה בהרבה ממה שכתבו כאן למעלה על הדרימי והטינקו. גם הם רחוקים מלהיות מושלמים.

• הוסף לסימניות
קניתי בדיוטיפרי רובורוק. בנתים מושלם לנו

• הוסף לסימניות
מקווה שכאן באשכול שרוצה לרכז את המידע בנושא זה המקום המתאים:
מה עם השואבים שוטפים הרובוטיים היקרים, עם תחנת עגינה וניקוי עצמי [כולל חיבור לברז ולניקוז והכנסת והוצאת מים אוטומטית], לפי מה שקראתי על זה זה עובד ללא תחזוקה בכלל במשך כמה חודשים. מישהו מכיר / התנסה בזה, אולי שווה להוסיף 1000-2000 ש"ח ולקבל מכשיר עצמאי לגמרי. {לדוגמא בלבד - Roborock S8 MaxV Ultra}

• הוסף לסימניות
מקווה שכאן באשכול שרוצה לרכז את המידע בנושא זה המקום המתאים:
מה עם השואבים שוטפים הרובוטיים היקרים, עם תחנת עגינה וניקוי עצמי [כולל חיבור לברז ולניקוז והכנסת והוצאת מים אוטומטית], לפי מה שקראתי על זה זה עובד ללא תחזוקה בכלל במשך כמה חודשים. מישהו מכיר / התנסה בזה, אולי שווה להוסיף 1000-2000 ש"ח ולקבל מכשיר עצמאי לגמרי. {לדוגמא בלבד - Roborock S8 MaxV Ultra}
יש לי דודה וגם גיסה שיש לב כאלו
מהללות ומשבחות
ומציאות לי את העייננים (לי יש דרימי 14)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה