מידע שימושי רק אני הרגשתי לפני כמה דקות רעידת אדמה חזקה בבני ברק???

• הוסף לסימניות
היתה רעידת אדמה מול חופי הים התיכון 6. משהו כך שמניחה שבערי החוף הרגישו חזק.
נס שאני לא גרה שם... מלחיץץץץ

• הוסף לסימניות
בביתר הורגש גם כן

• הוסף לסימניות
שמעתי לפני כמה דקות שהיה במרכז

• הוסף לסימניות
החויה הייתה מלחיצה בכל מקרה,
גם אם חלמתי אותה...
פשוט חזרתי לנוח אחרי שהילדים יצאו למוסדות חינוך, כמעט נרדמתי...
ופתאום....
רעידות חזקותתתת
ישר רצתי לראות אם כתבו משהו בחדשות (רק כל רגע פתוח לי) או בפרוג...
ולא כתוב כלום.
אז מעניין אותי אם זה חלק מחלום או מציאות...

• הוסף לסימניות
וואוו... גם אני ...באזור המרכז ..חשבתי שהכסא זז מעצמו לא הבנתי מה קורה איתי או שאני מסוחררת..

• הוסף לסימניות
טוב, הרגעתם אותי שאני לא הוזה...
ומלחיץ שזה אמיתי....
כנראה בגלל ששכבתי במיטה, באפס תזוזה,
הרגשתי את זה מאד בעוצמה!!!:eek:

• הוסף לסימניות
היה 6 בסולם ריכטר המקור כאן
1634622851754.png

קבצים מצורפים

• 1634622817160.png
    1634622817160.png
    KB 38.2 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
אני הרגשתי רעידת אדמה בירושלים
האמת זה היה די מפחיד !!!
חשבתי שאני הוזה...

• הוסף לסימניות
ברוממה
אני גר בקומה 3

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה