קורונה רק אני זכיתי לטלפון מהמשטרה?

• הוסף לסימניות
היום קיבלתי טלפון חסום
שלום זה מהמשטרה
וכאן הם הקריאו את כל שמות החולים בקורונה במשפחתי,
כולם מרגישים טוב?
כן, אמרתי
אז שיהיה רפואה שלמה,
מה זה צריך להיות?
מכירי עוד משהו שקיבל טלפון כזה?
אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
קיבלנו גם כזאת שיחה, גם אני חשבתי שמוזר אבל טוב, חסר דברים מוזרים לאחרונה? העיקר שלא מזיק

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי. ממש בנוסח שאת קיבלת. רק הוסיף ושאל איפה אנחנו נמצאים כרגע (היינו במלונית)

• הוסף לסימניות
אנחנו קיבלנו כזה בשישי
"אתם בבית?"
"כן"
"טוב"

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי אבל לא ממספר חסום

• הוסף לסימניות
גם לנו עשו את זה זה כנראה איכון סלולרי שאתם בבית. לפעמים גם יבקשו ממכם להציץ מהמרפסת. באחת הפעמים הבן שלי בן 7 היה רשום כחייב בידוד ביקשו לדבר איתו אמרתי בלי להתבלבל שהיתה טעות והוא כבר סים עם הבידוד ועזבו אותי לנפשי!

• הוסף לסימניות
בכל השבתות האחרונות דפקו פה אצל שכנים. ערבי שהציג את עצמו כשליח של זק"א ומשרד הבריאות.
מוזר למדי כי בימי חול לא דפקו.
למישהו יש הסבר?
הם מגיעים בשביל להודיע לשכנים שהתוצאות של הבדיקות חיוביות ועל הדרך בודקים שמירה על בידודים באזור.

• הוסף לסימניות
היום קיבלתי טלפון חסום
שלום זה מהמשטרה
וכאן הם הקריאו את כל שמות החולים בקורונה במשפחתי,
כולם מרגישים טוב?
כן, אמרתי
אז שיהיה רפואה שלמה,
מה זה צריך להיות?
מכירי עוד משהו שקיבל טלפון כזה?
אשמח לשמוע
ימות המשיח אולי :rolleyes:
המשטרה ממש דואגת שהכול בסדר;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה