התייעצות רק אני מאוכזבת מהמוצרים באליאקספרס?

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצות שלע"ל בעיקר בודקת את התמונות בתגובות, זה בלי פוטושופ וללא צילום מקצועי, רואים בדיוק מה הגיע להם.
וטיפ נוסף - לא לחשוש לפתוח סכסוך אם המוצר לא הגיע כמו בתמונה/לפי המידות שהמוכר נתן/ לא הגיע. תמיד קיבלתי את הכסף חזרה.
ולטובת האחרים לתת משוב עם פרוט הטיב/ הפגם.

• הוסף לסימניות
אפשר קישור ללגו?

אני קניתי שם לאחרונה לגו, שעון וכמה זוגות עגילים.
מאוד מרוצה יחסית למחיר!
אני קונה הרבה דרך השיתופים של "מצאתי שיתפתי" שמגיע למייל, וזה בד"כ דברים שאנשים רכשו וממליצים.
דווקא אני שונאתתת לחפור בתגובות של האנשים כמו ש@חנה תהילה כתבה
ותמיד לוקחת בחשבון שזה בכל אופן אלי אקספקס, ואני לא ממש רואה מה אני קונה.

• הוסף לסימניות
לדעתי רוב המוכרים לא מאפשרים לשלם בפייפאל.
אם יש אפשרות לשלם בפיפאל - כדאי, כי האמינות של התשלום שלהם היא יותר מאלי אקספרס. למרות שאני עד היום לא נתקלתי בבעיות וקיבלתי את כל ההחזרים שרציתי מאלי בעצמו.

לגבי כרטיס נטען זה כמו ההמלצה לשלם במזומן..
אם אתם אנשים שתקנו יותר בגלל שיש לכם אשראי - למה לא,
אבל אני בכרטיס נטען תמיד התחרפנתי מלהטעין כל פעם 100 שח מינימום, ואם הכסף לא מספיק על השקל זה לא עובר.
כיום יש לנו שני כרטיסי אשראי, ואנחנו מנהלים תקציב מדויק, לא קונים שום דבר בגלל שיש כרטיס או אין, רק כי החלטנו שקונים.

• הוסף לסימניות
יש לך את הזכות לבקש החזר כספי. על דברים שהזמנת ולא היה קשר בין המצולם למה שהגיע.

• הוסף לסימניות
אני מזמינה המון משם!
צריך לצבור ניסיון כדי שלא יקרו פשלות.
לבדוק בביקורות של האנשים זה כלל א, לבדוק את ציון החנות ואת ציון המוצר מוצר שציונו פחות מ 4.5 אני לא מנסה אלא אם כן ההפרש דרסטי במחיר ובביקורות משהו נתן ציון נמוך בלי סיבה משמעותית
אחר כך אני בודקת במפרט של המוצר. הרבה טעויות בגודל נמנעות ככה.לדוגמא, בגדים שמגיעים ארוכים כי לא בדקו את האורך וכן ההיפך.
אחרי שאת בודקת הכל טוב טוב כל הכיוונים את יכולה להזמין ואז מגיע ללא תקלות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה