רק אני מזועזעת?

• הוסף לסימניות
פוי.

• הוסף לסימניות
גם אני חשבתי את זה לעצמי...

• הוסף לסימניות
כשרבנים יפסיקו להתנהג כמו פוליטיקאים לא יעשו מהם קריקטורות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגפן;1395992:

גם נכון...

• הוסף לסימניות
מוחה בתוקף!
חברה תתאפסו על עצמכם, יש לכם שטויות בראש לא להוציא אותם כאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1395993:

חברה! להירגע...
אני ממש לא בקי בפוליטיקה העכשווית ואפי' לא הבנתי מה הקריקטורה באה לומר, רק הבחנתי בדמויות של דרעי והרב יצחק יוסף, ואכן אני מצטרף לכך שזה ממש לא לעניין/פסול/מזעזע וכו'
כשהגבתי ל'הגפן' וכתבתי 'גם נכון' ממש לא התכוונתי ספציפית לרב הנ"ל אלא בכלליות לגמרי ואכן כבר מחיתי לעיל בעניין הזה של הקריקטורה

• הוסף לסימניות

מי אתה שתגיד לרבנים איך להתנהג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגפן;1395992:
עכשיו הבנתי איך זה קורה,
נשיכתם נשיכת שרף וכו למי ששכח.

• הוסף לסימניות
לידיעת המבולבלים, כל מי שיש לו ביקורת בלב על אחד מהגדולים הריהו כילד בן שנה שכועס על אמא שלו שלא נותנת לו פופקורן למשל.
רק שעל תינוק איש לא יתפלא, לעומתו, יהודי בוגר, שיודע שאינו מגרד את קצה קצהו של התלמיד חכם, ואינו מתחיל להבין את כל מערכת שיקוליו-ייכבד וישתוק, כי לו אין מחילה.
תלמיד חכם אין כבודו מחול.
הייתי חייבת למחות כי על אלו נאמר מחריביך ממך יצאו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1396001:
הבחנתי בדמויות של דרעי והרב יצחק יוסף

נראה לי שהכוונה לרב עמר

• הוסף לסימניות
אני חושב שמי שמוחה בדבר ומעוניין שהאשכול ימחק ייתן תודה בתגובה של "מילה בסלע".

• הוסף לסימניות
מה קרה ללדעת? בחול המועד יש עורך אחר?
שוב פעם משהו לא הכי לעניין שלא מכבד את האתר שמתיימר להיות נקי וברמה גבוהה
http://www.ladaat.info/article.aspx?artid=15256
ואין לי שום קשר לויזניץ...

• הוסף לסימניות
עצם העלאת הנושא הוא ביזיון

• הוסף לסימניות
השאלה היא ממתי אתר לדעת הוא אתר "שמתיימר להיות נקי וברמה גבוהה".
זה שיש בו תוכן שקשור לציבור החרדי לא אומר שהוא בסדר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לך תאמין לפרסומות
אגב גם על הרבנות עזה כתוב שזה כשר זה אומר שאתה אוכל את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה