רק אני מסתבכת עם התחפושות האלה?????

• הוסף לסימניות
ולא מוצאת שום רעיון שיניח את דעתי?
בסוף יעבור פורים בלי שאחפש אותם.....:(

• הוסף לסימניות
מה הגילאים?
למה את מתחברת?
בנים או בנות?

• הוסף לסימניות
גמאני מיואשת.
מחפשת רעיון חמוד לילדה בת שלוש וחצי ותינוק בן שנה. (היא רוצה להתחפש לאמא...)
הגדול לא מוותר על שוטר

• הוסף לסימניות
2 בנים אחד בן כמעט שלוש, השני שנה וארבע.
משהו מקורי אבל שהילד יבין למה הוא מתחפש
ועדיף רעיון למשלוח... (עם זה עוד אסתדר)

• הוסף לסימניות
אתן יכולות לחפש אותם ל"סקוטים".
חולצה שחורה, חצאית מבד סקוטי, ברט לראש ותעשו להם גם חמת חלילים.
והמשלוח מנות יכול להיות בצבעים של אדום ושחור.

• הוסף לסימניות
כשהגדול שלי רצה שוטר(5), חשבתי לעשות את האחרים ירושלמים (שנתיים וחצי ו7 חודשים)
לירושלמים ולהוסיף שלטים של הפגנה. :)

במיוחד אם הבת רוצה להתחפש לאמא - אז שמלה קטיפה כהה ארוכה, עגילי פנינה עם זהב גדולים, שאל שחור (אפשר גם תחרה אם את רוצה יפה יותר) את יכולה שיהיה לה בובת תינוק שלבושה תואם.
התינוק גם יכול להיות עם חולצה משובצת, מכנסיים שנראה לך, אפודה אפורה נגיד או שלייקס
כיפה לבנה וכמובן שלטי הפגנה חמודים עם רעיונות מקוריים.

שנה אחת עשיתי עם ילד בן שנתיים וחצי וילד בן כמה חודשים - סבא וסבתא - יצא מתוק מתוק
ציירתי לכל אחד משקפיים על האף, זקן, שלייקס, נעלי בית משובצות, קסקט, מקל סבא, חולצה משובצת וכו' לסבא
לסבתא - שמלה קטנה ירוק זית פרחונית(זה היה ארוך עליו) גרביונים חומים נוזלים, נעלי בית תואמות, סוודר לבן ישן קצת ארוך, טורבן קרם ועגילים ענקיים (קליפס כאלו) היה גם של תחרה קרם (אפ' קצת צהוב) היה מאמיק.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
גם אני מיואשת מהעניין..
אני בשונה מחפשת משו ל3 ילדים גלאי 3ומטה אבל משו לא מסורבל,בלי אביזרים,שיראה תחפושת..ושהילד-הגדול והפחדן יסכים לשים..
אם יש למשהיא רשימה של רעיונות אפילו בלי רעיון לביצוע..
אני ממש יודה ויישמח!!!!!

• הוסף לסימניות
הילדים שלי היו שנה שעברה בנאים.
תפרתי סרבלים מבד גי'נס.
חולצה צהוב בננה מתחת וקניתי ערכה של כלי עבודה- חגורה ועליה תולים את הדברים בתוספת כובע.
הילד לא היה צריך לסחוב כלום. וזה יצא מותק!!!

• הוסף לסימניות
חברה, הגזמתם מיואשים? מתחפושת?
כולה יום אחד.............................

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרי 1;1190739:

חיכיתי לזה.....
תודה.

• הוסף לסימניות
הילד רוצה להתחפש לשוטר, רק לך זה לא מתאים, אה? אז תתחפשי את למשהו יותר מקורי ואיתו את מאורגנת בשניה,
לא מתאים לך??!! בעייתך!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוצית;1190760:
הילד רוצה להתחפש לשוטר, רק לך זה לא מתאים, אה? אז תתחפשי את למשהו יותר מקורי ואיתו את מאורגנת בשניה,
לא מתאים לך??!! בעייתך!!

מאיפה הגיעה התגובה הזו?
היא כתבה שהגדול רוצה להתחפש לשוטר, ושהיא מחפשת רעיון לתחפושת לשני הילדים שאחריו!

גם אני לא מאלה שמשתגעות עם תחפושות בומבסטיות ורעיונות מתחת לאדמה, אבל יש אנשים שנהנים מזה ושחשוב להם! למה לזלזל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרי 1;1190739:

גם יום כיפור הוא יום אחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה